Oyuncu Ali Murat Altınmeşe'nin Mersin'de 11'inci katından düştüğü bina görüntülendi

Türk Halk Müziği sanatçısı İzzet Altınmeşe'nin 42 yaşındaki büyük oğlu Ali Murat Altınmeşe, Mersin'de kaldığı binanın 11. katından düşerek hayatını kaybetti. Son olarak TRT1'de yayınlanan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde rol alan Ali Murat Altınmeşe'nin düşerek hayatını kaybettiği Mersin'deki bina ve morguna kaldırıldığı Mersin Üniversitesi, Tıp Fakültesi Hastanesi dışarıdan görüntülendi.

Bir program için Mersin'de bulunan ünlü sanatçı İzzet Altınmeşe'nin oğlu Ali Murat Altınmeşe bugün merkez Yenişehir ilçesi Limonluk Mahallesi'nde kaldığı apartmanın 11. katından düşerek hayatını kaybetti.

ali murat altınmeşe

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde hayat verdiği Golem karakteriyle dikkat çeken Ali Murat Altınmeşe'nin cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Oyuncu Ali Murat Altınmeşe'nin Mersin'de 11'inci katından düştüğü bina görüntülendi - Resim : 2

Altınmeşe'nin düşerek hayatını kaybettiği bina, acı olayın meydana geldiği sitenin çevresi ve morguna kaldırıldığı hastane görüntülendi.

 

Oyuncu Ali Murat Altınmeşe'nin Mersin'de 11'inci katından düştüğü bina görüntülendi ile ilgili etiketler İzzet Altınmeşe Mersin Ali Murat Altınmeşe barbaroslar akdenizin kılıcı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.