Oyuncu Açelya Elmas alevlerin arasında kaldı! Yangında zehirlendi

Kendisi gibi oyuncu olan Naz Elmas'ın ablası, 44 yaşındaki Açelya Elmas, önceki gün Türkbükü’ndeydi. Marmaris yangınında en ön saflarda ateşi söndürmek için mücadele eden Elmas, “Termik santralin yandığı gün Ören’de hayvanları kurtarmaya çalışıyorduk. Oradan Kıyıkışlacık’a geçtik. Yangın söndürülüp soğutulunca sabah 5’te eve gittim. Ciğerlerime gaz dolduğunu fark etmedim meğer zehirlenmişim” açıklamasında bulundu.

Oyuncu Açelya Elmas, önceki gün Türkbükü'nde görüntülendi. Siento Beach'te dinlenen Elmas, Marmaris yangınında en ön saflarda ateşi söndürmek ve hayvanları kurtarmak için yardımda bulunduğunu söyledi.


''BİR İKİ GÜN EVDE YATTIM''

Ünlü oyuncu, "Hem ülkemiz, hem dünya birbirinden kötü felaketlere karşı savaş veriyor. Hastalık, deprem, sel derken şimdi de yangınlar çıktı. İçimiz kan ağlıyor. Ben de birkaç gündür yangın söndürme ekipleriyle birlikte hem hayvanları, hem ormanları kurtarmak için savaş veriyordum. İnsan seyirci kalamıyor, bir şeyler yapmak istiyor. Bu sırada farkında olmadan gazdan zehirlenmişim. Termik santralin yandığı gün Ören'de hayvanları kurtarmaya çalışıyorduk. Oradan Kıyıkışlacık'a geçtik, yangın söndürüldü, soğutuldu. Ben de sabah 5'te eve gittim. Ciğerlerime gaz dolduğunu fark etmedim. Bir iki gün evde yattım, zehirlenmişim" dedi.

Oyuncu Açelya Elmas alevlerin arasında kaldı! Yangında zehirlendi

 

 

Oyuncu Açelya Elmas alevlerin arasında kaldı! Yangında zehirlendi ile ilgili etiketler Naz Elmas Bodrum Yangın Orman Yangını Açelya Elmas türkbükü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.