Oyuna girdikten 3 dakika sonra golünü attı!

Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği filelerini havalandıran Kayserisporlu Emre Demir, Süper Lig tarihinde gol atan en genç futbolcu oldu.

İstikbal Mobilya Kayserispor'un 15 yaşındaki futbolcusu Emre Demir, Süper Lig'in 11. haftasında Gençlerbirliği filelerini havalandırarak lig tarihinin bilinen en genç golcüsü oldu.

Eryaman Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 68. dakikasında Bernard Mensah'ın yerine oyuna giren Emre Demir, 3 dakika sonra fileleri havalandırdı.

15 Ocak 2004 doğumlu Emre, 15 yaş 9 ay 25 günü doldurduğu gün, Süper Lig'de gol sevinci yaşadı. Bu gol, genç futbolcunun tarihe geçmesini sağladı.

Emre Demir'den önce ligde gol atan en genç futbolcu, Bursaspor forması giyen Enes Ünal'dı. 25 Ağustos 2013'deki Bursaspor-Galatasaray maçında fileleri havalandıran Enes, 10 Mayıs 1997 doğumlu. Bu maçta takımının beraberlik golünü atan Enes Ünal, gol sevincini yaşarken 16 yaşını 3 ay ve 17 gün geçmişti.

EMRE DEMİR: "HAYALİM AVRUPA"

Tarihe geçtikten sonra duygularını paylaşan genç oyuncu, "Hocamız bize şans verdiği sürece daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Gol attığım için mutluyum ama bu yetmiyor. Hedefim Avrupa ve Avrupa'da giderek ülkemizi temsil etmek istiyorum" dedi.

Oyuna girdikten 3 dakika sonra golünü attı! ile ilgili etiketler Süper Lig Kayserispor Gençlerbirliği emre demir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.