Oyun tutkunlarına yılın ilk sürprizi geldi! FIFA, NBA ve F1 oyunları indirimde! 2023 Steam indirimli spor oyunları listesi…

2023 yılında oyun tutkunları için indirimler açıklandı. Steam ve diğer birçok platform tarafından oyunlarda büyük indirimler yapıldı. Spor oyunlarında yeni yıl indirimleri devam ediyor!

Dünyanın en popüler spor oyunları arasında yer alan FIFA, NBA ve F1’de yeni yıl indirimleri devam ediyor. Özellikle Türkiye’de son dönemde artan döviz kuru nedeniyle dijital ve teknoloji ürünlerde fiyatlar bir hayli artış göstermişti.

Oyun fiyatlarında da yüksek ücretlerin görülmesinin ardından Steam gibi platformlardan gelen indirimler ise oyun tutkunlarının ilgisini çekmeyi başardı. Spor kategorisinde yer alan popüler oyunlarda dev indirimler başladı. Düşük fiyatlardan yararlanmak için bu son fırsat olabilir.

FIFA 23’TE YÜZDE 70 İNDİRİM FIRSATI!

Electronic Arts (EA Games) tarafından piyasaya sürüldüğü ilk günden beri her yıl çok sayıda oyunsever tarafından takip edilen FIFA, dünyanın en popüler futbol oyunlarından biri olmayı başarıyor.

EA’nin sitesinde tam yüzde 70 indirimle satışa sunulan FIFA 23, 209,90 TL’ye kadar indirimli fiyattan satılıyor. EA Play aboneleri ise 189,99 TL fiyat ile oyunu satın alabilecek. Oyunun Ultimate Edition paketini satın alacaklar ise yüzde 60’lık indirimden yararlanabilecekler.

2023 STEAM İNDİRİMLİ OYUNLAR BELLİ OLDU!

Oyun tutkunlarına yılın ilk sürprizi geldi! FIFA, NBA ve F1 oyunları indirimde! 2023 Steam indirimli spor oyunları listesi…

Steam üzerinde yüzde 50 indirim fırsatları ile satışa sunulan NBA 2K23 ise futbol yerine basketbolu tercih eden oyun tutkunlarının ilgisini çekmeyi başarıyor. Mevcut satış fiyatı 549,50 TL olan oyunun yeni özellikleri ise oyuncuları tatmin etmeyi başarıyor.

Steam üzerinde yüzde 70 indirimle sunulan bir diğer oyun ise F1 22 oldu. Formula 1 heyecanını yüzde 70 indirim ile deneyimlemek isteyenler platform üzerinden 2 Şubat 2023 tarihine kadar 179,90 lira fiyat ile oyunu satın alabilecekler.

F1 MANAGER 2022 İNDİRİME GİRDİ

F1 Manager 2022’de ise indirimler devam ediyor. Popüler spor oyunlarından biri olan F1 Steam üzerinde yerini aldı. Yüzde 60 indirime giren oyun 131,60 TL ile satışa çıkıyor. 23 Ocak 2023 tarihine kadar indirim fırsatı platform üzerinde geçerli olacak.

Oyun tutkunlarına yılın ilk sürprizi geldi! FIFA, NBA ve F1 oyunları indirimde! 2023 Steam indirimli spor oyunları listesi… ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.