Oyun tutkunları bu haberle resmen kahroldu! Bu oyunlara yüzde 400'e varan zam uygulanacak!

Oyun tutkunlarına bir kötü haber daha geldi. CD Projekt RED’in oyunlarına yaptığı son zam sosyal medyada tepki çekti. Sevilen birçok oyunda yüzde 400’e varan zam haberi gündem oldu.

Türkiye’de son yıllarda TL’nin yaşadığı değer kaybı ile oyun fiyatları da olağanüstü şekilde artmaya devam ediyor. Döviz kurunda yaşanan hareketlilik sonrasında oyun fiyatları da birçok teknoloji ürünü ve dijital hizmette olduğu gibi ciddi şekilde arttı.

Oyun dünyasında 2.000 TL’ye varan fiyatların görülmeye başlamasının ardından yeni bir zam haberi daha oyun tutkunlarını bir hayli üzdü. SteamDB verilerine göre her gün çok sayıda oyuna zam geliyor. Son gelen zamlar sonrasında CD Projekt RED’in oyunlarına ciddi bir zam gelmesi bardağı taşıran son damla oldu.

CDPR’DEN YENİ ZAM KARARI!

Sosyal medyada Türk oyuculardan büyük tepki alan CD Projekt RED (CDPR) sevilen oyunlarında yeni fiyatları duyurdu. Oyuncuların halinden en çok anlayan firmalardan biri olarak gösterilen CDPR’nin zam yapması büyük ses getirdi. Sevilen oyununda yaptığı yüzde 400’e varan zam sonrasında oyuncular artan fiyatlardan memnuniyetsizliklerini dile getirdi.

Gelen zamlar ise şu an için sadece Steam platformuna yansımış durumda. Oyunların Epic Games’teki satışları önceki fiyatlardan devam ediyor. Sosyal medyadan da büyük tepki çeken CDPR’nin yeni dönemde zamlara devam etmesi bekleniyor. Oyun fiyatları başta olmak üzere teknoloji ürünleri ve dijital aboneliklere gelen zamlar da tepki çekiyor.

CD PROJEKT RED ZAMLI OYUN FİYATLARI NE KADAR?

Oyun tutkunları bu haberle resmen kahroldu! Bu oyunlara yüzde 400'e varan zam uygulanacak!

2023 yılı itibariyle CDPR’nin yaptığı zam sonrasında sevilen oyunların fiyatları değişti. The Witcher 3: Wild Hunt ve Cyberpunk 2077 oyunlarının fiyatları güncellendi. Buna göre zamlı oyun fiyatları ise şöyle:

  • Cyberpunk 2077 – 499 TL
  • The Witcher 3: Wild Hunt – 249,99 TL
  • The Witcher 3: Wild Hunt Blood and Wine – 119,99 TL
  • The Witcher 3: Wild Hunt Hearts of Stone – 89,99 TL
  • The Witcher 3: Wild Hunt Expansion Pass – 199,99 TL
  • The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition – 399,99 TL
Oyun tutkunları bu haberle resmen kahroldu! Bu oyunlara yüzde 400'e varan zam uygulanacak! ile ilgili etiketler The Witcher 3: Wild Hunt Steam zam
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.