"Oynayamadığım için içim içimi yiyor."

Fenerbahçe'de Volkan Demirel, maç öncesinde yaptığı açıklamada, "Oynayamadığım için içim içimi yiyor." dedi.

Spor Toto Süper Ligde haftanın kapanış mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor. Ülker Stadı'nda oynanan mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek.

Fenerbahçe'de ilk 11'de yer almayan Volkan Demirel maç öncesi şunları söyledi:

"BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS"

"Üst üste kötü sonuçlar almasaydık bazı şeyler konuşulmayacaktı. Yeni takımız ve herkesin alışma sürece var. Her şey neticeyle alakalı. Bu maç bizim için çok büyük bir şans. Beşiktaş maçı olmasaydı yine sıkıntılar yaşayabilirdik.

"İÇİM İÇİMİ YİYOR"

Bu maçların her zaman atmosferi, konsantresi daha fazla olur. Bunların hepsinin çözümü galibiyet. Bugün taraftarlarla birlik oluşturarak istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum. Her şekilde oynamak istiyorum. Şu an içim içimi yiyor. Ama takım arkadaşım oynuyor. Fenerbahçe kazansın, ben mutlu olurum. Oynamamam kendi içimdeki derdim. Onu da en kısa sürede çözeceğim."

"Oynayamadığım için içim içimi yiyor." ile ilgili etiketler Volkan Demirel Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.