Öykü Serter evli mi? Şef Akademi sunucusu Öykü Serter kaç yaşında, ne mezunu?

Şef Akademi yarışmasının sunucusu Öykü Serter evli mi, ne mezunu soruları merak ediliyor. Bu akşam ilk bölümüyle Fox Tv'de ekrana gelecek olan yemek yarışması Şef Akademi'yi sunacak olan Öykü Serter'in biyografisi haberimizde.

Öykü Serter evli mi, Öykü Serter ne mezunu? FOX TV'nin yeni yemek yarışması Şef Akademi bu akşam başlıyor. Yarışması sunacak olan güzel sunucu Öykü Serter hakkında araştırmalar da başladı.

ÖYKÜ SERTER EVLİ Mİ?

Başarılı sunucu Öykü Serter aslında kurbağalama branşında başarılı bir yüzücüdür. 1975 doğumlu olan Öykü Serter, Ankara'da dünyaya geldi. Eğitim hayatı ise TED Ankara Koleji, Galatasaray Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversistesinde okudu. Öykü Serter evli değildir. 

Öykü Serter kimdir? Öykü Serter hayatı ve eğitimi...

Capital Radio'da DJ olarak medya sektörüne girdi. Daha sonra Number 1 FM'de ve Cine5'teki 5T5 adlı programda görev alan Öykü Serter, Biri Bizi Gözetliyor, Akademi Türkiye ve Anadolu Rüzgarı programlarının sunuculuğunu üstlendi. 2006'da Ragga Oktay ile birlikte B.U.M. adlı yarışmayı hazırladı. 2011'de jürisinde Ajda Pekkan, Ertuğrul Özkök ve Sertab Erener'in olduğu Star Akademi programını sundu. 2014'te Bu Tarz Benim, 2015'te İşte Benim Stilim, Rising Star Türkiye ve Fenomen programlarının sunucusu oldu. Mart 2016'da Elele dergisinin kapağında yer aldı.

Öykü Serter evli mi? Şef Akademi sunucusu Öykü Serter kaç yaşında, ne mezunu? ile ilgili etiketler Fox TV öykü serter evli mi öykü serter ne mezunu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.