Öykü Karayel'in gelinliğinde 'Angelina' esintisi!

Şarkıcı Can Bonomo ile önceki gün sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Öykü Karayel'in gelinliğinin detayları Angelina Jolie'nin gelinliğine benzetildi.

Şarkıcı Can Bonomo, uzun süredir aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Öykü Karayel ile dünyaevine girdi.

150 kişinin katıldığı törende Can Bonomo'nun nikah şahitleri menajeri Ece Çelebioğlu Yeşilbaş, prodüktörü ve yakın arkadaşı Can Saban, çocukluk arkadaşı Cem Cavez ve arkadaşı Ferhat Zamanpur olurken; Öykü Karayel'in nikah şahitliğini ise yakın arkadaşları Süveybe Arifoğlu ve Milay Ezengin yaptı.

GELİNLİKTE ÇOCUKKEN ÇİZDİKLERİ RESİMLER YER ALDI!

27 yaşındaki Öykü Karayel, gecede ikiz kardeşi Ezgi Karayel'in tasarladığı gelinliği giydi. İkiz kardeşlerin çocukluk yıllarında çizdiği resimlerin gelinliğin üzerinde yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Öykü Karayel'in gelinliğinde 'Angelina' esintisi!

Öykü Karayel'in gelinliğindeki detaylar Angelina Jolie'nin gelinliğini anımsattı. 2014 yılında dünyaca ünlü oyuncu Brad Pitt ile nikah masasına oturan Angelina Jolie de gelinliğinde çocuklarının çizimlerine yer vermişti.

Öykü Karayel'in gelinliğinde 'Angelina' esintisi! - Resim : 2

Öykü Karayel'in gelinliğinde 'Angelina' esintisi! ile ilgili etiketler Öykü Karayel Can Bonomo Düğün gelinlik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.