Öykü Karayel'in Annesi ve İkizi Görücüye Çıktı! Görenler Tanıyamadı!

Star TV'nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu dizisinde ekrana dönüş yapan Öykü Karayel müzisyen sevgilisi Can Bonomo ile birlikteliğini sürdürüyor. Nisan ayında oğlu olan Öykü Karayel'in annesi ve ikizi de görücüye çıktı.

Öykü Karayel'in annesi ve ikizi hakkında bilinmeyen gerçek ortaya çıktı. Başarılı oyuncu Öykü Karayel mutlu evliliğin yanısıra kişisel geçmişi hakkında ipuçları vermeye devam ediyor. Özellike Öykü Karayel'in ikizi ve annesi ilk kez görüntülendi.

Kaderimin Oyunu dizisinde oyunculuğu ile beğeni toplayan Öykü Karayel, Sarp Apak ve Akın Akınözü ile başrolde yer alıyor. Karayel’i yakından takip edenler, bir ikizi olduğunu da biliyor.

İşte Öykü Karayel'in annesi ve ikizi... 1

Kimi zaman benzerlikleriyle herkesi şaşırtan kardeşlerden hangisinin Ezgi Karayel, hangisinin Öykü Karayel olduğunu anlamak da zorlaşıyor.

Öykü Karayel, son olarak annesinin doğum günü nedeniyle kız kardeşi ve annesi ile bir pozlarını paylaştı. Oyuncu, instagram’daki paylaşımına ‘Happy Birthday Moooom’ notunu düştü…

İşte Öykü Karayel’in annesi ve ikizi Ezgi Karayel…

Öykü Karayel'in Annesi ve İkizi Görücüye Çıktı! Görenler Tanıyamadı! ile ilgili etiketler Öykü Karayel annesi ikizi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.