Öykü Karayel ve Can Bonomo'dan evlilik için ilk adım!

Aşkları dolu dizgin devam eden şarkıcı Can Bonomo ve oyuncu Öykü Karayel geçtiğimiz gün kayak tatili için Erciyes'e giderken görüntülendi. Karayel'in parmağındaki tektaş gözlerden kaçmadı.

Kayak tatiline gitmek için hazırlıklarını tamamlayan Öykü Karayel ve Can Bonomo çifti havalanında objektiflere yakalandılar.

İlişkileri evlilik yolunda ilerleyen, Can Bonomo ve sevgilisi Öykü Karayeli geçtiğimiz haftalarda 'Nişanlandılar mı?' iddiasıyla gündeme gelmiş fakat iki taraftan da bir açıklama yapılmamıştı.

YÜZÜKLERİ TAKTILAR!

Aşkları doludizgin devam eden oyuncu Öykü Karayel ile şarkıcı Can Bonomo, önceki gün kayak tatili için Erciyes'e gitti. Karayel'in, parmağındaki tektaş yüzük ise dikkatlerden kaçmadı.

Can Bonomo, Kayseri'ye uçarken yol boyuncu sevgilisinin kucağında uyudu. Ünlü çiftin, evlilik yolunda ilk adımı attığı öğrenildi.

Öykü Karayel ve Can Bonomo'dan evlilik için ilk adım! ile ilgili etiketler Can Bonomo Öykü Karayel Nisan tatil yüzük nişanlandı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.