Öykü Gürman ile Fatih İçmeli düğününü ertelemek zorunda kaldı! İşte evlilik tarihleri

2015 yılında evlendiği Yavuz Bingöl ile evliliği sadece bir yıl süren 39 yaşındaki şarkıcı Öykü Gürman, Konser vermek için gittiği Paris'te 5 yıldır beraber olduğu sevgilisi Fatih İçmeli'den Eyfel Kulesi'nin önünde evlenme teklifi almıştı. İçmeli'nin sürpriz teklifine 'evet' yanıtı veren Gürman nikahı ertelemek zorunda kaldı. İkinci kez evlenmeye hazırlanan şarkıcı koronavirüs pandemisi nedeniyle nikahı erteledi.

2015 - 2016 yılları arasında Yavuz Bingöl ile evli olan şarkıcı Öykü Gürman ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda konser vermek için gittiği Paris'te uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Fatih İçmeli'den evlenme teklifi alan Gürman, güzel haberi sosyal medyadan duyurmuştu.

Tektaşını gösterdiği romantik karelerini Instagram hesabından paylaşan Öykü Gürman şu ifadeleri kullanmıştı:

''Paris…
Uçup giden yaşamla mutluluktan uçarak geceye konduk! beklemediğim bir an ama en çok sevdiğim doğallıkta, akışta aşka dönüştü yine her şey birdenbire. I said yes 💍 ❤️🎈 @fatihicmeli
bu ana ortak olan “can” dostlar Onur’cuğum&Aslı’cığım teşekkürler. Beni çok mutlu ettiniz. @10uroz''

Öykü Gürman ile Fatih İçmeli düğününü ertelemek zorunda kaldı! İşte nikah tarihleri

BİR YIL SONRA NİKAH MASASINA OTURACAKLAR

Sabah Gazetesi'nden Ömer Karahan'ın haberine göre; Öykü Gürman, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Fatih İçmeli'den Paris'te evlilik teklifi almıştı. Eyfel Kulesi manzarası eşliğinde tek taş yüzüğünü göstererek fotoğraf çektiren ve sosyal medyada takipçileriyle paylaşan şarkıcının bir yıl sonra dünya evine gireceği öğrenildi.

Pandemi nedeniyle bekleme kararı alan 39 yaşındaki Gürman ve iş insanı sevgilisi, yaz aylarında sevdikleriyle bir arada olacakları bir düğün yapmayı planlıyor.

 Öykü Gürman ile Fatih İçmeli düğününü ertelemek zorunda kaldı! İşte nikah tarihleri

Öykü Gürman ile Fatih İçmeli düğününü ertelemek zorunda kaldı! İşte evlilik tarihleri ile ilgili etiketler Öykü Gürman nikah Düğün Paris fatih içmeli evlenme teklifi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.