Öykü Çelik'in samimi görüntüleri eski aşkını çıldırttı! Serhan Adalı o mekanı bastı...

Ünlü oyuncu, Öykü Çelik önceki gece Etiler'deki bir mekanda Sinan Hotiç'le samimi bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması üzerine eski aşkı Serhan Adalı mekanı bastı.

Bir dönem Adanalı iş adamı Serhan Adalı ile aşk yaşayan güzel oyuncu olaylı bir ayrılık sürecinden sonra kendini toparladı. Fakat eski aşkı Çelik'in peşini bırakmamakta kararlı.

Bir yıllık aşkları geçtiğimiz ay biten ikiliden Çelik, önceki akşam Sinan Hotiç'le bir gece kulübünde eğlendi. İlerleyen saatlerde Hotiç'le samimiyeti ilerleten güzel oyuncu, iş adamıyla çektirdiği fotoğrafı Instagram'da 'kalp' emojisi ekleyerek paylaşınca olanlar oldu.

oyku-celik-sinan-hotic-le-fotograf-paylasinca-10322369_5988_m

​GÜVENLİK İZİN VERMEDİ

Takvim gazetesinin haberine göre; Bunu gören Adalı ise Çelik'ten hesap sormak için soluğu Etiler'deki mekanda aldı. İddiaya göre aracından inip bir hışımla kapıya yönelen Adalı'nın mekana girmesine görevliler, "Özel parti var" diye izin vermedi. Bunu duyan Öykü Çelik ise mekandan dışarı çıkıp eski aşkına Sinan Hotiç'le arasında bir şey olmadığını söyledi.

Serhan Adalı'nın oradan ayrılmasıyla mekana dönen oyuncu, paylaşımına Hotiç'le 2014'te çektirdiği fotoğrafı ekleyip "Bugün de böyle dün de öyleydi. Son şövalyem canım" notu düştü.

Ancak Sinan Hotiç'in aynı kareyi paylaşıp İngilizce "Aşk" notu eklemesi akılları karıştırdı.

oyku-celik-sinan-hotic-le-fotograf-paylasinca-10322369_9697_m

ŞİDDET UYGULADIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Mekanı bastığı konuşulan Adalı'nın Öykü Çelik'le birlikte olduğu dönemde güzel oyuncuya şiddet uyguladığı iddia edilmişti. Adalı, güzel oyuncuyla barışabilmek için Öykü Çelik'e bir at hediye etmiş ancak amacına ulaşamamıştı.

Öykü Çelik ve Serhan Adalı böyle görüntülenmişti;

oyku-celik-sinan-hotic-le-fotograf-paylasinca-10322369_5140_m

Öykü Çelik'in samimi görüntüleri eski aşkını çıldırttı! Serhan Adalı o mekanı bastı... ile ilgili etiketler Öykü Çelik serhan adalı sinan hotiç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.