Manchester United-Medipol Başakşehir maçına Ovidiu Hategan verildi

Medipol Başakşehir'in, Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda deplasmanda oynayacağı Manchester United maçını Romanya Futbol Federasyonu'ndan Ovidiu Hategan yönetecek.

Süper Lig'deki 4 maçlık galibiyet serisi Beşiktaş deplasmanında bozulan Medipol Başakşehir, yüzünü UEFA Şampiyonlar Ligi'ne döndü. Turuncu-Lacivertliler, H Grubu'ndaki 4. maçında Manchester United'a konuk oluyor.

24 Kasım Salı günü Old Trafford'da oynanacak maçın hakemi açıklandı. Zorlu 90 dakikada Rumen hakem Ovidiu Hategan düdük çalacak. Hategan'ın yardımcılıklarını Octavian Sovre ve Sebastian Gheorghe yapacak. Marius Avram'ın 4. hakem olarak görev alacağı müsabakada Alman Christian Dingert, Video Yardımcı Hakem (VAR) koltuğuna oturacak. Portekizli Joao Pinheiro ise Video Yardımcı Hakem Asistanı (AVAR) olarak Dingert'e eşlik edecek.

Okan Buruk'un öğrencileri İstanbul'daki maçı 2-1 kazanmıştı. Başakşehir'in grupta 3 maçta 3 puanı bulunuyor.

Manchester United-Medipol Başakşehir maçına Ovidiu Hategan verildi ile ilgili etiketler Manchester United Medipol Başakşehir UEFA Şampiyonlar Ligi Ovidiu Hategan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.