ÖTV indiriminden yararlanmak isteyenlere bir destek de ING Bank'tan! Taşıt kredisi faiz oranı yüzde 1,39'a çekildi!

Tüketicilere araç alımları konusunda destek olmak isteyen ING Bank, yeni kampanyası ile yüzleri güldürdü. İşte ING Bank’ın aralık ayı taşıt kredisi kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

2021 yılının sonunda döviz kurlarından ve altın piyasasından etkilenerek üst seviyelerden satışa sunulan yedek parçalar hem sıfır kilometre hem de ikinci el araçların fiyatlarına yüksek oranlarda zamların yansımasına sebep oldu. Bu durum yeni dönemde araç sahibi olmanın planlarını yapan tüketicileri hayal kırıklığına uğratırken asıl zam döngüsü 2022 yılına girilmesi ile birlikte başladı.

2019 yılının sonlarında başlayan koronavirüs salgını sebebi ile ortaya çıkan çip krizi, 2022 yılının başı itibari ile etkisini arttırdı. Bu durum araç üretimlerinde tedarik problemlerine sebep olurken araç fiyatlarına da yeni zamların eklenmesine yol açtı. Hali hazırda zamlı olan fiyatların daha da yükselmesi karşısında elleri kolları bağlanan tüketiciler, araç satın alma planlarını bir başka bahara ertelemek durumunda kaldı.

Uzun süredir pazarda yaşanan durgunluk sektör temsilcilerine ve dolayısı ile de ailelerine direkt olarak yansırken kasım ayının son haftasında hükümet kanalından konuya ilişkin bir adım geldi. ÖTV matrahlarını düzenleyen bakanlık, alınan kararları Resmi Gazete’de yayınlayarak araç fiyatlarında düşüşün yaşanmasını sağladı. Bazı model ve markalarda yüzde 19’luk indirimin ortaya çıkmasından sonra harekete geçen tüketiciler, bütçelerine alacakları destek ile 2023 yılına girmeden araç sahibi olmanın yollarını araştırmaya başladılar.

Senenin en büyük otomotiv adımından faydalanarak araç sahibi olmanın yollarını arayan tüketiciler için bir destek kampanyası düzenleyen ING Bank, taşıt kredisi ürününde faizleri düşürdüğünü ifade eden ING Bank, ayrıntıları paylaştı.

ING BANK TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI ARALIK 2022

ÖTV indiriminden yararlanmak isteyenlere bir destek de ING Bank'tan! Taşıt kredisi faiz oranı yüzde 1,39'a çekildi!

Yeni taşıt kredisi kampanyası kapsamında sıfır kilometre ve 8 yaşa kadar olan ikinci el araç alımlarında nakit desteği vereceğini belirten ING Bank, kredi ürününün başlangıç faizini yüzde 1,39, azami vade sayısını ise 48 ay olarak açıkladı.

ING BANK TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI ÖRNEK HESAPLAMA TABLOSU

ING Bank geliştirmiş olduğu yeni taşıt kredisi ürününden 12 ay vade ve yüzde 1,39 faiz oranı karşılığında 50 bin TL’lik destek almak isteyen tüketicilerin ödeyecekleri aylık taksit tutarını, 4.652 TL olarak hesapladı.

ÖTV indiriminden yararlanmak isteyenlere bir destek de ING Bank'tan! Taşıt kredisi faiz oranı yüzde 1,39'a çekildi! ile ilgili etiketler Araç kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.