Oturduğun yerden tek bir SMS ile anında 10 bin lira kredi! Kefilsiz şartsız nakit para için başvur

Ekonomik krizin baş gösterdiği şu günlerde nakit paraya ihtiyaç olanlar için özel bankalar kredi dağıtmaya başladı. 10 bin liraya kadar nakit para dağıtan Akbank ve İş Bankası müşterilerini sevindirmekte. Sizde oturduğunuz yerden kefilsiz şartsız nakit para ihtiyacınız varsa bu haberi mutlaka inceleyin. İşte, kefilsiz şartsız kredi veren bankalar…

Yükselen döviz kurları ile birlikte ekonomik krizin aile bütçelerini salladığı şu dönemlerde Akbank ile İş Bankası tarafından verilen 10 bin liraya kadar kefilsiz şartsız banka kredisi detayları yakından inceleniyor. Maddi sıkıntıların baş gösterdiği dönem içerisinde nakit paraya ihtiyaç duyanlar bankaların kapısını aşındırıyor.

Enflasyon rakamları ile birlikte gelen zamlar, artan döviz kurları alışveriş yapmayı zorlaştırmaya devam ederken acil nakde ihtiyaç duyanlar bankaların verdiği kredileri almak için birbirleriyle yarışıyor. Ancak bazı bankaların kredi için kefil ve bazı şartları istemesi bunu da zorlaştırırken Akbank ve İş Bankası’ndan gelen haberler yüzleri az da olsa güldürüyor.

Sadece tek bir SMS ile şubeye bile gitmeye gerek duymadan kefilsiz ve şartsız 10 bin lira nakit para veren bankalar vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor.

Oturduğun yerden tek bir SMS ile anında 10 bin lira kredi! Kefilsiz şartsız nakit para için başvur

Akbank 10 Bin Lira İhtiyaç Kredisi

Akbank’tan SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak artık oldukça basit. Söz konusu ihtiyaç kredisini almak isteyen 36 aya kadar varan vade seçenekleri ve yüzde 2.30’luk uygun faiz oranı ile bundan yararlanabilmektedir. Alacağınız 10 bin liralık banka kredisinde aylık taksit tutarı 449 lira olacak. Akbank için ‘KREDI’ yazarak bir boşluk bıraktıktan sonra ‘TCKN’ yazıp 4425’e SMS göndermeniz yeterli olacaktır. Başvurunuzun hemen ardından eğer Akbank müşterisi iseniz paranızı herhangi bir ATM’den anından çekebileceksiniz.

Oturduğun yerden tek bir SMS ile anında 10 bin lira kredi! Kefilsiz şartsız nakit para için başvur - Resim : 2

İş Bankası 10 Bin Lira İhtiyaç Kredisi

SMS ile anında ihtiyaç kredisi veren bankalardan birisi de İş Bankası olarak dikkat çekmektedir. İş Bankası tarafından verilen kredi imkanından 36 aya kadar vade seçenekleri ve yüzde 2.15’lik bir faiz uygulaması bulunmaktadır. İş Bankası’ndan ihtiyaç kredisi almak için “NAKİT”, “TCKN”, “KREDİ TUTARI”, “DOĞUM TARİHİ” gibi bilgileri SMS üzerinden aralarda birer boşluk bırakarak 4402’ye göndermeniz yeterli olacaktır. Alacağınız 10 bin liralık banka kredisinde aylık taksit tutarı 436 liradır. Başvurunuzun hemen ardından eğer İş Bankası müşterisi iseniz paranızı herhangi bir ATM’den anından çekebileceksiniz.

Oturduğun yerden tek bir SMS ile anında 10 bin lira kredi! Kefilsiz şartsız nakit para için başvur ile ilgili etiketler Akbank İş Bankası kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.