Otoyolda yürekleri ağza getiren anlar! Canını hiçe sayarak aracın üzerine atladı

Bursa'da düğün konvoylarından bahşiş almak isteyen çocuklar, vatandaşın korkulu rüyası haline geldi. Bahşiş için araçların önüne atlayan çocuklar hem kendilerinin hem de başkalarının hayatını hiçe saydı.

Merkez Osmangazi ilçesi Eski Yalova Yolu Yaseminpark Kavşağı’ndaki trafik ışıklarını mesken tutan çocuklar, para alabilmek için canlarını hiçe sayarak gelin arabasının önüne atladı.

Arabanın hareket etmesine aldırış etmeden para isteyen çocukların görüntüsü yürekleri ağızlara getirdi. Nikah salonunun otoparkından çıkan gelin arabasının yolunu trafik ışıklarında kesen çocuklardan birisi aracın üstüne çıkarak durdurmak istedi.

YÜREKLER AĞIZLARA GELDİ

Bu sırada diğer çocuklar arabanın yanlarına geçerek para istediler. Canlarını hiçe sayarak aracın önüne atlayan çocukların görüntüsü ise yürekleri ağızlara getirdi O anlar ise konvoydaki başka bir sürücü tarafından kaydedildi.

Otoyolda yürekleri ağza getiren anlar! Canını hiçe sayarak aracın üzerine atladı

Otoyolda yürekleri ağza getiren anlar! Canını hiçe sayarak aracın üzerine atladı ile ilgili etiketler Bursa Düğün Çocuk video

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.