Otoparkta kavga eden Arto davalık oldu

Şarkıcı ve sunucu Arto, İstanbul Şişli'de yaşadığı sitenin otoparkına girmek isterken girişte bulunan araç sürücüsüyle tartışmaya başladı. Kendisine yol vermeyen sürücüyle tartışan Arto ve araç sürücüsü Murat K., birbirlerine hakaret ve tehditler savurdu. Taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu. İşte detaylar...

Bir süredir ağabeyinin İstanbul Şişli'deki ikametinde kalan şarkıcı ve sunucu Arto Dalga, geçtiğimiz aylarda motosikleti ile siteye girmek istedi. Otopark girişindeki başka bir araç nedeniyle içeri giriş yapamayan Arto, şoföre aracını ileri almasını söyledi. Otopark önündeki araç sürücüsü ise, 'Buradan motor geçemiyor, git başka yerden geç' diyerek yanıt verdi.


ARTO, BABA VE OĞLUNDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Var olan aralıktan geçebileceğini söyleyen Arto, iddiaya göre bu kez araç sürücüsünün, hakaretine maruz kaldı. Araç sürücüsü Murat K. ile tartışmaya başlayan Arto'nun yanına bu kez sürücünün babası Mustafa K. gelerek ikilinin tartışmasına katıldı. Acil durum hattını arayarak yardım isteyen Arto, kendisine küfür ve hakaret eden baba-oğuldan şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında otopark girişini kapattığı iddia edilen araç sürücüsü Murat K.'nin ifadesine başvuruldu.


Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Murat K'nın içeri girmek için otopark girişinde beklediğini, Arto'nun motosikleti ile yan taraftan geçebilecek olmasına rağmen, 'Aracını çek geçiyim. Eşkıya mısın' şeklinde kendisine saldırdığını iddia etti. Arto'nun birden telefonunu çıkararak fotoğraf ve video çekerek küfürler ettiğini ileri süren Murat K, babasının da Arto'nun hakaret ve tehditlerine maruz kaldığını anlattı.

Genç adam, Arto'nun ettiği hakaret ve tehditleri eşinin de tanık olduğunu ifade etti. Apartman görevlisi olduğu belirlenen Mustafa K.'nın da olayla ilgili ifadesine başvuruldu. İkamete poşetleri taşıdığı sırada oğlu ve gelinin araç içerisinde beklediğini, Arto ile yaşanan tartışmaya bu nedenle tanıklık ettiğini, kendisinin kimseye hakaret ve tehdit etmediğini fakat Arto'nun, 'Sen benim kim olduğumu biliyor musun' şeklinde hakaretlerine maruz kaldığını söyledi.


ARTO'DAN HAKARET VE TEHDİT İDDİASI

Arto ise, otopark girişindeki tartışma sırasında önce Murat K'nın kendisine sinkaflı sözler savurduğunu, ardından olay yerine gelen baba Mustafa K'nın da hakaret ve tehdit ettiğini ileri sürdü.

Taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Otoparkta kavga eden Arto davalık oldu ile ilgili etiketler Arto
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.