Otoparkta bulunan 16 aracın üzerine mermi bırakıldı!

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde bulunan bir sitenin otoparkında site sakinlerine ait olan 16 aracın üzerinde, tabanca mermileri bulundu.

Konya'da bir sitenin otoparkında bulunan 16 aracın üzerine, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tabanca mermisi bırakıldı. Alınan bilgiye göre, Kosova Mahallesi'ndeki bir sitede oturan Mehmet Eken, eşiyle birlikte aracına bindiğinde, otomobilin cam sileceği üzerine bırakılmış tabanca mermisi olduğunu fark etti.

15 ARAÇTA DAHA BULUNDU

Eken'in ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, site otoparkında bulunan 15 aracın daha üzerine aynı mermilerden bırakıldığını belirledi. Araçlar üzerinde inceleme yapan ve mermilere el koyan polis ekiplerinin, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.

5a62fdc6ae7849055c1a9ef5

GÖZDAĞI VERMEK İÇİN!

Mehmet Eken, gazetecilere yaptığı açıklamada, benzer bir olayın daha önce de yaşandığını belirterek, kooperatif aracılığıyla aldıkları evlerinden çıkarılmak istendiklerini, mermilerin kendilerine gözdağı verilmek amacıyla bırakılmış olabileceğini ileri sürdü.

Otoparkta bulunan 16 aracın üzerine mermi bırakıldı! ile ilgili etiketler Konya Selçuk mermi site
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.