Otomobilini denize sürdü, hiçbir şey hatırlamadığını söyledi

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir kişi otomobilini denize sürdü. Denize giden araçtan çıkarak uzaklaşan kişi sigara yakıp denizi izledi. Polisin telefonla ulaştığı T.E. moralinin bozuk olduğunu ve hiçbir şey hatırlamadığını belirtti.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir kişi otomobille hızla sahile gelerek aracını denize sürdü.

Sahil Caddesi'nde görgü şahitlerinin ifadesine göre araçtan çıkan kişi bir sigara yakıp sulara gömülen otomobilini izledikten sonra bölgeden uzaklaştı.

Otomobilini denize sürdü, hiçbir şey hatırlamadığını söyledi

İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri geldi. İtfaiye görevlileri suya girerek aracın içerisine baktı. Otomobilde kimsenin olmadığı görülürken, ruhsat araçtan alındı. Polis ruhsat bilgilerinden aracın sahibine ulaştı.

Otomobilini denize sürdü, hiçbir şey hatırlamadığını söyledi - Resim : 2

T.E. moralinin çok bozuk olduğunu, hiçbir şey hatırlamadığını söyledi. T.E. ifadesi için polis merkezine çağırıldı. Otomobilin sudan çıkarılması için çalışma başlatılırken, soruşturma devam ediyor.

İHA

Otomobilini denize sürdü, hiçbir şey hatırlamadığını söyledi ile ilgili etiketler Kocaeli Körfez

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.