Otomobilin hızla çarptığı kadın yerde metrelerce sürüklendi

Eskişehir’de karşıdan karşıya geçmek isteyen kadına hızla gelen araç çarptı. Yerde metrelerce sürüklenen kadın yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Kaza, dün öğle saatlerinde Eskişehir'in Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Karşıdan karşıya geçmek isteyen  47 yaşındaki F.F.O. isimli kadına caddede ilerleyen araçlar yol verdi. O esnada C.Ö. isimli şahıs, kullandığı 06 CMZ 030 plakalı otomobil ile sağ şeritten araçları geçerek yoluna devam etmek isterken yolun karşısına geçmeye çalışan kadına hızla çarptı.

Otomobilin hızla çarptığı kadın yerde metrelerce sürüklendi

O anlar çevrede bulunan güvenlik kamerasına yansıdı. İlk müdahale çevrede bulunan vatandaşlar tarafından yapıldı. İhbar üzerine kaza yerine 112 sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. 112 sağlık ekipleri, yaralı kadını Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralanan kadının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Otomobilin hızla çarptığı kadın yerde metrelerce sürüklendi - Resim : 2

Olay yerinde bulunan ve kazaya şahit olan Ahmet Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

“Araç hızlıydı. Hızından dolayı duramadı zaten. Karşıdan da bayan geliyordu. Hızlı geçerken bir anda yola atladı. Araç önündeki araçtan dolayı kadını göremedi. Direk kadına vurdu. Fren mesafesi de yoktu zaten. Aracın hızı da olduğu için çok sert bir şekilde çarptı. Kadının kulağından, burnundan kan geliyordu. Ağırdı yani bayağı, şiddetli çarpışma oldu.”

Otomobilin hızla çarptığı kadın yerde metrelerce sürüklendi ile ilgili etiketler Eskişehir atatürk caddesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.