Otomobil ile tanker kafa kafaya çarpıştı! Araçta sıkışan sürücü kurtarılamadı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde karşı yönlerden gelen tanker ile otomobil çarpıştı. Kazada araçta sıkışan otomobil sürücüsü İsmail Ekinci hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Gaziantep'te Nurdağı-Bahçe karayolunun 2'nci kilometresinde meydana gelen kazada; Nurdağı yönüne giden İsmail Ekinci (52) yönetimindeki 27 L 4417 plakalı otomobil ile karşı yönde gelen Beşir Uysal (27) yönetimindeki 63 LZ 118 plakalı tanker ile kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil takla atarak şarampole devrildi. Kazada sürücüler ve otomobilde bulunan Şaziye Özmen (62) yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Otomobil ile tanker kafa kafaya çarpıştı! Araçta sıkışan sürücü kurtarılamadı

İtfaiye ekipleri tarafından sıkışan yaralılar otomobilden çıkarıldı ve ilk müdahalenin ardından Nurdağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan İsmail Ekinci kurtarılamadı.

DHA

Otomobil ile tanker kafa kafaya çarpıştı! Araçta sıkışan sürücü kurtarılamadı ile ilgili etiketler Gaziantep tanker Otomobil kaza İsmail Ekinci

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.