Otobüste korkunç olay: Yaşlı kadının saçını çakmakla yaktı!

ABD'nin San Francisco şehrinde bir genç otobüsteki 50-60 yaşlarındaki bir kadının saçlarını çakmakla yaktı. Akıllara durgunluk veren o anlar otobüsün güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler sonrası San Francisco polisi harekete geçti.

ABD'nin California eyaletine bağlı San Francisco kentindeki otobüsteki bir genç dehşet saçtı.

KADIN FARK ETMEDİ, DEFALARCA YAKTI

Otobüsün güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, bir gencin 50-60 yaşlarındaki bir kadın yolcunun arkasındaki koltuğa oturduğu ve kadının saçlarını yaktığı görülüyor. Kadın durumu fark etmezken, kimliği belirsiz gencin aynı hareketi defalarca yaptığı kameraya yansıyor.
San Francisco polisi o genci arıyor

Otobüste korkunç olay: Yaşlı kadının saçını çakmakla yaktı!

GENÇ OLAY YERİNDEN KAÇTI

2 Mayıs'ta yaşanan olayın ardından San Francisco Polis Departmanı'ndan konuya dair açıklama geldi. Polisin ihbar üzerine olay yerine geldiği, şoförün kimliği belirsiz bir gencin, kadın yolcunun saçını yaktığını söylediği belirtildi. Gencin olay yerinden kaçtığı ve soruşturma başlatıldığı aktarıldı.

POLİS BULUNMASI İÇİN YARDIM İSTEDİ

Gencin peşine düşen San Francisco polisi, 2 Haziran'da yaptığı yeni açıklamada ise gencin halen bulunamadığı bilgisini paylaştı. Halktan yardım isteyen polis, gencin kırmızı bir kıyafet giydiğini ve siyah bir çantası bulunduğunu belirtti.

(İHA)

Otobüste korkunç olay: Yaşlı kadının saçını çakmakla yaktı! ile ilgili etiketler Otobüs Saç Genç ABD yaktı San Francisco

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.