Otobüste iğrenç taciz: Genç kız o anları saniye saniye videoya kaydetti!

İzmir'in Bornova ilçesinde bir genç kız, bindiği otobüste uğradığı fiziksel tacizi telefon kamerasına kaydetti. Arkasında oturan sapığın saçlarıyla oynadığı anları kayıt altına alan genç kız, "Ben neden tacize uğramak zorundayım. Şoföre söyledim, yalnızca araçtan indirdi" sözleriyle isyan etti. Sosyal medyada gündem olan videoya tepkiler yağdı.

İzmir Bornova'da halk otobüsünde yaşanan bir taciz olayı sosyal medyada gündem oldu.

Bornova'da halk otobüsüne binen bir genç kız, taciz ediliş anlarını kameraya aldı. Görüntülerde arkadaki bir şahsın, genç kızın saçlarıyla oynadığı görüldü.

"BENİM HERKES GİBİ DIŞARI ÇIKMAYA HAKKIM YOK MU?"

Genç kız görüntüleri "Ben neden sokağa çıkarken, gezerken, minibüste, durakta, takside, metroda herhangi bir yerde tacize uğruyorum? Herkes gibi bizim de hakkımız gezmek, dışarı çıkmak, toplu taşıtlara binmek. Gördüğünüz gibi adam taciz ediyor ve ben şoföre söylediğimde yaptığı tek şey sadece arabadan indirmek oldu" notuyla paylaştı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Kısa sürede sosyal medyada dolaşan görüntülere tepkiler çığ gibi büyüdü. Kullanıcılar, "yeter artık" sözleriyle kızgınlıklarını dile getirdi.

Otobüste iğrenç taciz: Genç kız o anları saniye saniye videoya kaydetti!

Otobüste iğrenç taciz: Genç kız o anları saniye saniye videoya kaydetti! - Resim : 2

Otobüste iğrenç taciz: Genç kız o anları saniye saniye videoya kaydetti! - Resim : 3

 

Otobüste iğrenç taciz: Genç kız o anları saniye saniye videoya kaydetti! ile ilgili etiketler Bornova İzmir Taciz Otobüs Kadın Saç halk otobüsü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.