Otobüs şoförü ile kadın yolcu arasında bisiklet tartışması

Kadıköy'de katlanabilir bisikleti ile Özel Halk Otobüsü'ne binmek isteyen bir kadın arasında sert tartışmalar yaşandı. Bu sırada kayıt yapan kadına ''Bu işin bir de inerkeni var '' şeklinde seslenen sürücü ile kadın arasında sert tartışmalar yaşandı. O anlara ilişkin video sosyal medyada paylaşılırken, Murat Ongun ise şoförün lisansının askıya alındığını duyurdu.

Olay Kadıköy'de meydana geldi. Bir Özel Halk Otobüsü şoförü iddialara göre kadına katlanabilir bisikleti ile otobüse binemeyeceğini söyledi.

İBB tarafından katlanabilir bisiklet ile toplu taşıma araçlarına binebileceğinin belirtildiğini söyleyen kadın ile şoför arasında tartışma yaşandı.

Yaşananları cep telefonu ile kaydeden kadına sürücünün ''Bu işin bir de inerkeni var'' şeklinde seslendiği görüldü.

Bisikleti araçtan atmak isteyen şoför ve kadın arasındaki tartışmayı otobüste bulunan diğer yolcular engellemeye çalıştı.

ONGUN: LİSANSI ASKIYA ALINDI

İBB Sözcüsü Murat Ongun, söz konusu olayla ilgili bir açıklama yaparak şoförün lisansının askıya alındığını duyurdu.

Ongun ''Özel Halk Otobüsü sürücüsü ile bir kadın yolcumuz arasındaki üzücü ve asla kabul edilemez olayla ilgili tahkikat başlatılmış olup, sürücünün lisansı askıya alınmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.'' ifadelerini kullandı.

Otobüs şoförü ile kadın yolcu arasında bisiklet tartışması ile ilgili etiketler İBB Kadıköy Otobüs Şoför bisiklet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.