Otobüs biletlerine tavan fiyat uygulaması getirildi! İşte mesafeye göre ücret tablosu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kurban Bayramı öncesi şehirlerarası otobüs fiyatlarıyla ilgili önemli bir karar açıkladı. "Karayoluyla Yolcu Taşımacılığı Alanında Uygulanacak Tavan Ücret Tarifesi Hakkında Tebliğ"i Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre şehirler arası otobüs firmalarına ilişkin olarak tavan fiyat uygulaması getirildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının "Karayoluyla Yolcu Taşımacılığı Alanında Uygulanacak Tavan Ücret Tarifesi Hakkında Tebliğ"i Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilen COVID-19 salgınında uygulanan tedbirlerin ve yolcu taşımacılığındaki kısıtlamaların kademeli olarak kaldırılması sonrasındaki yolcu potansiyelinin ciddi oranda artacağı göz önünde bulundurularak, yolcu bilet ücretlerinde fahiş fiyat uygulamalarının önüne geçilmesi amacıyla, karayolu yolcu taşımacılığı alanında, yayımı tarihinden itibaren üç ay süreyle uygulanmak üzere tavan ücret tarifesi belirlendi.

İŞTE ÜCRET TABLOSU

Uygulama Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanan Karayoluyla yolcu taşımacılığı alanında uygulanacak tavan ücret tarifesi hakkında tebliğ ile getirildi.

Tebliğe göre 101-115 km arası seyahatlerde 84 TL'den başlayan tavan fiyat 2,000 km üzerinde 441 TL ile son buluyor.

Otobüs biletlerine tavan fiyat uygulaması getirildi! İşte mesafeye göre ücret tablosu!

Otobüs biletlerine tavan fiyat uygulaması getirildi! İşte mesafeye göre ücret tablosu! ile ilgili etiketler Otobüs
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.