Otobüs arızalandı, yolcular 3 saat mahsur kaldı

Eskişehir’den Kastamanu’ya giden yolcu ootobüsü Ankara’da arızalandı. Yolcular 3 saat mahsur kalırken Polatlı Belediyesi’nden ekipler yardım etti. Belediyeye ait bir yolcu otobüsü vatandaşları alarak güvenli bir alana götürürken bozulan otobüsü ise kısa sürede tamir ettirdi.

Eskişehir’den Kastamonu’ya giden yolcu otobüsü Ankara’nın Polatlı ilçesinde arızalanınca yolcular 3 saat mahsur kaldı. Yolcuların imdadına ise Polatlı Belediyesi yetişirken otobüsün arızası kısa sürede giderildi.

Gece saat 01.30 sıralarında Eskişehir - Kastamonu seferini yapmakta olan  plakalı yolcu otobüs Polatlı ilçesinde arızalandı. Otobüsün içerisinde bulunan 11’i çocuk 46 kişi 3 saat boyunca dondurucu soğukta yardım bekledi. Kar nedeniyle yolların kapalı olmasından dolayı yardım gecikirken duruma Polatlı Belediyesi müdahale etti.

 Polatlı Belediyesine ait bir yolcu otobüsü vatandaşları alarak güvenli bir alana götürürken bozulan otobüsü ise kısa sürede tamir ettirdi. Polatlı Belediye Zabıta Müdürü Sabri Ünal, Vali Vasip Şahin ve Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın durumla ilgilendiğini ve herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Yolcular otobüsün tamir edilmesiyle yollarına devam etti.

Otobüs arızalandı, yolcular 3 saat mahsur kaldı ile ilgili etiketler Ankara yolcu otobüsü arıza
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.