Otobanda korkunç kaza: Karşıdan karşıya geçmek isterken metrelerce savruldu!

Şile otobanında karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir vatandaşa hızla gelen araba feci şekilde çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan vatandaş, seyir halindeki kamyonun altında kalmaktan saniyeler içinde kurtuldu. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Geçtiğimiz günlere Şile otobanında korku dolu anlar yaşandı. 

KAMYONUN ALTINDA KALMAKTAN SON ANDA KURTULDU

Edinilen bilgiye göre, karşıdan karşıya geçmek isteyen bir vatandaşa hızla gelen otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan vatandaş yolun diğer şeridinde seyir halinde olan kamyonun altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kaza anı bir başka aracın güvenlik kameralarına yansıdı.

 

Otobanda korkunç kaza: Karşıdan karşıya geçmek isterken metrelerce savruldu! - Resim : 2

 

SANİYE SANİYE KAMERADA

Kameraya yansıyan görüntülerde, otobanda karşıdan karşıya geçmeye çalışan vatandaşa bir aracın çarpmasının ardından vatandaşın yola savrulması ve diğer şeritten gelen kamyonun altında kalmaktan son anda kurtulması yer alıyor.

Otobanda korkunç kaza: Karşıdan karşıya geçmek isterken metrelerce savruldu! ile ilgili etiketler Şile kamyon otoyol araba yaya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.