Otizmli kızıyla tek başına kalan anne!

Gerçek bir hayat hikayesinden sinemaya uyarlanan, Naz Elmas'ın başrolünde yer aldığı 'Tut Yüreğimden Anne' izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Otistik bir kızın yaşadığı zorlukları konu alıp, toplumda farkındalık yaratmayı amaçlayan filmin başrollerini Sermiyan Midyat ve Naz Elmas paylaşıyor.
Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu bugünkü köşesinde 'Tut Yüreğimden Anne' filminden şu sözlerle bahsetti:

Naz Elmas’ın iki çocuk annesini oynadığı ‘Tut Yüreğimden Anne’, adından da anlaşılacağı gibi, izleyene gözyaşı döktürecek bir drama…

Eşinin rahatsızlığını, oğlununsa varlığını kabul edemediği otizmli kızını öylesine sahipleniyor ki anne, yaptıklarıyla örnek oluyor ailesine… Senaryosunu Gökhan Alan’ın yazdığı filmin yönetmenleri, Burçin Aydın ve Bülent Aydoğan.

Sermiyan Midyat, Naz Elmas’ın yanı sıra yapımcının oğlu Janberk Nak, Ela Şen ve Levent İnanır’ın oynadığı film, kurmaca bir öykü, ama hayatlarında benzer sorunları yaşayanlara otizmli ve down sendromlu bireylere nasıl davranılması gerektiğini anlatan bir yapım.

‘Tut Yüreğimden Anne’nin sinemada ne kadar iş yaptığına bakılmaksızın, toplumda farkındalık yaratması için televizyonlarda sıkça yayınlanması lazım.

Otizmli kızı için savaşan annenin dramını ekrana getiren film, iletişim sorunu yaşayan oğlu için mücadele eden babanın öyküsünü anlatan Kıvanç Tatlıtuğ’un ‘Hadi Be Oğlum’ filmi ne kadar çok insana ulaşırsa, toplumda yaratacakları farkındalık o ölçüde fazla olacaktır.

Otizmli kızıyla tek başına kalan anne! ile ilgili etiketler Naz Elmas tut yüreğimden anne
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.