Otellerin oyununu bozan yazı!

Hürriyet yazarı Orkun Ün, geçtiğimiz günlerde yazılarında otellerin koronavirüs tedbirlerini hiçe sayarak düzenlediği eğlenceleri kaleme aldı. Dışarıdan gelen müşterileri otel müşterisi gibi gösteren otellerin oyunu, bu yazılar sonrası bozuldu. Ün, bugünkü yazısında yeniden bu konuya değindi.

Yeni kısıtlamaların hemen ertesi günü 'Otellerin büyük oyunu' başlıklı bir yazı kaleme alan Hürriyet yazarı Orkun Ün, 'yazdım geçtim' düşüncesine kapılmadan olayı günlerce takip etti.

2 gün sonra '390 TL’ye yasak delinir' başlıklı bir yazı daha yazan Ün, otellerin, müşteri çekmek için uyguladıkları düşük fiyat politikasının altını çizdi.

Ün'ün son yazısı olan 'Dost değil korona meclisi'nde ise İstanbul’un göbeğinde bazı sanatçıların otel restoranlarında sahneye çıktığını, bu programlara dışarıdan müşteri kabul edildiği ortaya çıkarıldı.

Ün, bugünkü yazısında bu konulara değinerek "Son yazının çıktığı gün İçişleri Bakanlığı, konaklama tesislerindeki restoranlarla ilgili yeni genelgesini yayımladı ve otellerin oyununa son verdi." ifadesini kullandı.

Otellerin oyununu bozan yazı!

Hürriyet yazarı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Anlayacağınız uğraştık.

Takipçisi olduk.

Çünkü ortada bir haksızlık vardı.

Yarınını göremeden kepenk kapatan esnaflara yapılan büyük bir ayıp vardı.

Onlar ayakta kalma mücadelesi verirken diğer tarafın ‘düşene vurma çabası’ vardı.

¡¡¡

Bakmayın son günlerde sosyal medyalarından;

“Ben yazdım oldu”, “Mesajım ses getirdi”, “Sayemde genelge çıktı” tarzında mesajlar atanlara.

Hürriyet bu eşitsizliğin ilk günden beri zaten karşısındaydı."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Otellerin oyununu bozan yazı! ile ilgili etiketler otel Konser Hürriyet orkun ün
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.