Otellerin et tedarikçisi ETAŞ'tan restoran atağı!

Turizm sektöründe hem restoranlara hem de otel zincirlerine et tedarik eden Etaş Et, 'By Kasap' ile restoran işine soyundu. "Çiftlikten sofranıza gelen lezzet" sloganı ve 'By Kasap' markası ile döner köfte restoranı açan Etaş'ın ortakları Rükneddin ve Tahir Can kardeşler ile ortakları Muhammet Ercik konuklara 170 kilo etten hazırladıkları döner ve köfte çeşitlerini ikram ettiler.

Turizm sektöründe restoranların, otellerin et tedarikçisi Etaş Et, “Çiftlikten Sofranıza Gelen Lezzet” sloganıyla Ataşehir’de ‘By Kasap’ markasıyla döner, köfte restoranı ile yemek sektörüne adım attı.

Otellerin et tedarikçisi ETAŞ'tan restoran atağı!

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde celep olan babaları Hacı Yasin Can’ın izinden giden iki kardeş Rüknedin Can ve Tahir Can ile ortakları Muhammet Ercik’in birlikte kurdukları “By Kasap”ın açılış gününde konuklara 170 kilo etle hazırlanan, dürüm döner, iskender ve köfte çeşitlerinden oluşan ikramda bulunuldu. 

Otellerin et tedarikçisi ETAŞ'tan restoran atağı! - Resim : 2

Açılış töreninin konukları arasında Ataşehir Kaymakamı, Belediye Meclis üyeleri, hukukçular ve iş insanları vardı.

Otellerin et tedarikçisi ETAŞ'tan restoran atağı! - Resim : 3

Törende konuşan Rüknedin Can “By Kasap’ı eşimizin, dostumuzun buluştuğu bir merkez olarak hizmete açtık. En uygun fiyatlarla kendi ürettiğimiz eti en iyi kalite ile misafirlerimize sunuyoruz” diye konuştu.

Otellerin et tedarikçisi ETAŞ'tan restoran atağı! - Resim : 4

PİYASANIN EN GÜÇLÜLERİNDEN

Can kardeşler, 2010 yılında Pendik Güçbeyli Köyü’nde kurdukları Etaş Et çiftliğinde her yıl özel olarak yetiştirdikleri 2 bin büyükbaş hayvan ile piyasanın güçlü firmaları arasında.

Otellerin et tedarikçisi ETAŞ'tan restoran atağı! - Resim : 5

By Kasap’ın menüsünde ise iskender, pilav üstü döner, porsiyon, dürüm, tombik, köfte, içli köfte gibi etle yapılan ürünlerin yanısıra fıstıklı kadayıf, künefe ve şöbiyet gibi tatlılar ile salata çeşitleri bulunuyor.

Otellerin et tedarikçisi ETAŞ'tan restoran atağı! - Resim : 6

Kendi ürettikleri eti aracısız sattıkları için müşterilerini uygun fiyatlarla sunduklarını belirten ortaklar By Kasap’ı herkesin ailece gelip yemek yiyebilecekleri bir mekan oluşturmak amacıyla açtıklarını ifade ettiler. 

Otellerin et tedarikçisi ETAŞ'tan restoran atağı! - Resim : 7

Otellerin et tedarikçisi ETAŞ'tan restoran atağı! - Resim : 8

 

 

Otellerin et tedarikçisi ETAŞ'tan restoran atağı! ile ilgili etiketler döner Etaş et rüknedin can Muhammet Ercik Tahir Can By Kasap
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.