Oteller açıkken, SPA merkezleri neden kapalı?

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında gerekli koşullara uyan otellerin açık olmasına karşın, otel bünyesindeki SPA merkezlerinin kapalı olması işletme sahiplerini isyan ettirdi. Yasağa rağmen SPA'ları açanların da kurallara uyan işletmelere karşı haksız rekabet oluşturduğundan şikayet eden işletmeciler yetkililerden açılma izni istedi.

Otel SPA işletmecileri, hem Haziran ayı normalleşme tedbirlerinde SPA'ların açılmamasına hem de kaçak çalışan SPA işletmelerine tepki gösterdi.

SPA'nın sudan gelen sağlık olduğunu ifade eden SPA işletmecileri, "Su sağlıkken, Covid-19'la en büyük mücadele su ve sabunla verilirken, su ve sabunla hizmet veren SPA'ların kapalı olması anlaşılır gibi değil. Koronavirüs salgını boyunca güvenli sağlık turizm sertifikasına sahip ve tüm kurallara fazlası ile uyan otel SPA işletmecileri olarak sesimizin duyulmasını istiyoruz." dedi.

"OTEL SPA MERKEZLERİ AÇILSIN"

Bu uygulamanın haksızlık olduğunu savunan Otel SPA işletmecileri, "Bünyesinde hizmet verdiğimiz oteller açıkken, Sağlık ve Turizm Bakanlığınca kontrollerimiz düzenli yapılırken bizim kapalı olmamız büyük bir haksızlıktır. Bu haksızlığa en kısa sürede son verilmesine ve otel spa işletmelerinin açılması için gerekenin yapılmasını talep ediyoruz." diye sözlerini sürdürdü.

"KAÇAK ÇALIŞAN MERKEZLER HAKSIZ REKABET OLUŞTURUYOR"

Otel SPA işletme sahipleri, birçok oteldeki SPA merkezinin açık olduğundan ve yasak olmasına rağmen iş yaparak haksız rekabet oluşturduklarından da şikayet etti.

Oteller açıkken, SPA merkezleri neden kapalı? ile ilgili etiketler otel spa merkezleri koronavirüs salgını normalleşme spa spa merkezi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.