Otelin 8. kattından düşerek can veren genç kızın annesi konuştu! Kızım öldürüldü...

İstanbul'da bir otelin 8. katından düşmesi sonucu hayatını kaybeden 17 yaşındaki Zerda Curka'nın annesi Tülay Dağ, Adli Tıp Kurumu önünde feryatları yürekleri dağladı. Acılı anne "Benim kızım öldürüldü" diye isyan etti. Otel odasında Curka ile beraber olan 4 kişinin şüpheli değil, tanık olarak sorgulandığı öğrenildi. Öte yandan talihsiz kızın sosyal medyada arkadaşları ile paylaştığı yeni videoları ortaya çıktı.

Esenyurt'ta bulunan bir otelin 8. katından düşerek şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren 17 yaşındaki Zerda Curka'nın cenazesi babası tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak memleketi Kars'a götürüldü.

Otelin 8. kattından düşerek can veren genç kızın annesi konuştu! Kızım öldürüldü...

Gazetecilerle Adli Tıp Kurumu önünde konuşan acılı anne Tülay Dağ, "Gece beni kızım aradı konuştuk. Daha sonra sabah arkadaşı Yurda aradı beni. 'Teyze senin emanetine sahip çıkamadım, Zerda kendini camdan attı' dedi. O an telefon elimden düştü. Kendimden geçtim. Kızımı öldürdüler benim. 2 erkek, 3 kız 5 arkadaşıyla birlikte gidiyor otele. Gece aradı. 'İnternetini aç anne seninle görüntülü konuşmak istiyorum' dedi.

Otelin 8. kattından düşerek can veren genç kızın annesi konuştu! Kızım öldürüldü... - Resim : 2

Uçağa bindi cumartesi günü. Pazar günü buraya geldi. Doğum günü kutlamak için gittiklerini söylediler arkadaşları. Otel müdürü aldı içeri. Benim kızımı öldürdüler. Benim kızım kendini kesinlikle atmaz. 'Bir insan kendini atar mı?' diyordu. Arkadaşları sorguya alınıp serbest bırakılmış. 5 kişiden de şikayetçiyim ben onlar attı. Onlar öldürdü. Kızımın katilini bulun. Otel müdürü neden aldın içeri. Benim kızım 17 yaşındaydı. Başka kimlikle girmiş" diyerek feryat etti.

TANIK OLARAK İFADELERİ ALINDI

Edinilen bilgiye göre Zerda Curda ile olay anında otel odasında bulunan biri kuzeni olan 4 şahıs şüpheli olarak gözaltına alınmadı. Korkunç olayın tek şahidi olan 4 kişi emniyet güçleri tarafından “tanık” olarak dinlendi. Otel müdürünün ise sorguya alınıp alınmadığı henüz öğrenilemedi.

 

TALİHSİZ KIZIN YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

17 yaşındaki Zerda Curka'nın cenazesi dün Adli Tıp Kurumu’na getirilmiş yakınları olmaması sebebiyle işlemleri bugüne ertelenmişti. Kızını almaya Adli Tıp Kurumu’na gelen acılı anne Tülay Dağ gözyaşlarına boğulup fenalık geçirdi. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasıyla Curka’nın cenazesi memleketi Kars’a gönderildi.

Otelin 8. kattından düşerek can veren genç kızın annesi konuştu! Kızım öldürüldü... - Resim : 4

Öte yandan sosyal medyada arkadaşları ile çekilen Curkan’nın yeni videoları ortaya çıktı.

AJANSLAR

 

Otelin 8. kattından düşerek can veren genç kızın annesi konuştu! Kızım öldürüldü... ile ilgili etiketler zerda cunka otel odasından düştü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.