Otelde dehşet anları! Kız arkadaşını bıçakladı

Kadına şiddet olayları hız kesmiyor. Denizli'de sevgilisi tarafından boğazı kesilerek öldürülen Şebnem Şirin cinayeti gündemden inmeden bir saldırı haberi de Antalya'dan geldi. Kepez'deki otelde konaklayan bir kişi, tartıştığı kız arkadaşını bıçakladı.

Antalya’da 35 yaşındaki A.K. isimli kişi, otelde birlikte konakladığı 25 yaşındaki kız arkadaşı Z.G.’yi bıçakla yaraladı.

Otelde dehşet anları! Kız arkadaşını bıçakladı

Saat 20.30 sıralarında Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi Dumlupınar Bulvarı üzerindeki bir otelde meydana gelen olayda kız arkadaşı Z.G. ile otelde konaklayan A.K. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Otelde dehşet anları! Kız arkadaşını bıçakladı - Resim : 2

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.K., kız arkadaşını karın bölgesinden bıçakla yaraladı. Ardından otel görevlisine kız arkadaşını bıçakla yaraladığını söyledi.

Otelde dehşet anları! Kız arkadaşını bıçakladı - Resim : 3

Otel görevlisinin ihbarı üzerine otele polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 ekipleri, genç kadına ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürdü. Saldırgan A.K. ise polis tarafından gözaltına alındı.

DHA

Otelde dehşet anları! Kız arkadaşını bıçakladı ile ilgili etiketler Antalya kadına şiddet kız arkadaşını bıçakladı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.