Otel yemeğinden zehirlenen 30 kişi hastanelik oldu!

Zonguldak'ın Gülüç beldesindeki bir otelde yemekten zehirlendiği iddia edilen 30 kişi hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren bir otelde yemekten zehirlendiği iddia edilen yaklaşık 30 kişi hastaneye kaldırıldı.

YEDİKLERİ YEMEKTEN ZEHİRLENDİLER

Olay, ilçeye bağlı Gülüç beldesinde bulunan bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, otelde bulunan çok sayıda vatandaş, yedikleri yemekten zehirlendi.

SAĞLIK EKİPLERİ VATANDAŞLARI HASTANEYE SEVK ETTİ

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine, olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Mide bulantısı ve kusma şikayeti olan vatandaşlar çeşitli hastanelere sevk edildi. Bazı vatandaşlar ise özel araçları ile hastanelere ulaştı.

Hastaneye kaldırılan vatandaşların tedavileri sürüyor.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Otel yemeğinden zehirlenen 30 kişi hastanelik oldu! ile ilgili etiketler Zonguldak otel Ereğli Zehirlenme gülüç

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.