Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

19 Eylül ATV yayın akışında yer alan Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili hangi kanalda? Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili oyuncuları kimlerdir?

19 Eylül ATV yayın akışında yer alan Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili 2018 yılında vizyona girmiştir..

OTEL TRANSİLVANYA 3: YAZ TATİLİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Otel Transilvanya 3, Dracula ve ailesinin lüks canavar gemisindeki tatil maceralarını konu ediyor. Mavis, lüks bir canavar gemisinde bir aile yolculuğu ayarlayarak Dracula'ya sürpriz yapar. Tatil sayesinde Dracula otelden başını kaldırıp biraz nefes alabilecektir. Dracula'nın arkadaşları da bu geziye katılmaya karşı koyamaz. Canavarlar, canavar voleybolundan devasa büyüklükteki büfelere ve egzotik gezilere kadar gemi gezisinde sunulan tüm eğlencelerle günlerini gün ederler. Fakat işler Dracula'nın geminin ilgi çekici ancak tehlikeli kaptanına aşık olmasıyla birlikte değişir. Aile, arkadaşlar ve tomurcuklanan bir romantizmi dengede tutmak, en güçlü vampir için bile çok fazla olabilir...

OTEL TRANSİLVANYA 3: YAZ TATİLİ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Genndy Tartakovsky

Oyuncular: Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg

Tür: Animasyon, Komedi

Yapım Yılı: 13 Temmuz 2018 / 1s 37dk

Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler ATV Otel Transilvvanya 3: Yaz tatili konusu ne ne zaman çekildi oyuncuları kim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.