Otel Franco filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekilmiştir?

5 Ekim Pazartesi günü ATV yayın akışında yer alan Otel Franco adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Otel Franco hangi kanalda? Otel Franco oyuncuları kimlerdir?

5 Ekim Pazartesi ATV yayın akışında yer alan Otel Franco adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Otel Franco bu akşam saat 20.00'de ATV'de.

OTEL FRANCO FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Araña (Nicolas Cage)'nın işlettiği otele iki garip müşteri gelir. Araña kısa süre içinde bunların sıradan müşteriler olmadığını anlar. Bu iki adam, patronlarının elmaslarını çalan bir kadını arıyorlardır. İşin içine, otelde kalan bir müşterinin peşindeki kiralık katil de girince otel içinde silahlar çekilir, amansız bir kovalamaca başlar.

OTEL FRANCO FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Oyuncular: Nicolas Cage, Anabelle Acosta, Enrico Colantoni

Tür: Aksiyon

Otel Franco filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekilmiştir? ile ilgili etiketler film ATV Otel Franco konusu oyuncular kimler yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.