Ösym YKS sınav sonuçları sorgulama ekranı!

Ösym YKS sınav sonuçları sorgulama ekranı! Son dakika olarak açıklanan YKS sonuçları bir çok adayı uykusunda yakalıyor. Günlerdir açıklanması merakla beklenen sonuçların duyurulmasının ardından adaylar, sonuç ekranlarını araştırmaya başladı. ÖSYM'nin resmi sitesi yoğunluk nedeniyle donma aşamasına geliyor. İşte Ösym YKS sınav sonuçları sorgulama ekranının merak edilen detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Ösym YKS sınav sonuçları sorgulama ekranı! Günlerdir açıklanması merakla beklenen sonuçların duyurulmasının ardından adaylar, sonuç ekranlarını araştırmaya başladı. ÖSYM'nin resmi sitesi yoğunluk nedeniyle donma aşamasına geliyor. Adaylar internette sonuc.osym.gov.tr ve sonuc.osym.gov.tr aday işlemlerinden sonuçlarını öğrenebilecek. Son dakika olarak açıklanan YKS sonuçları bir çok adayı uykusunda yakalıyor. İşte Ösym YKS sınav sonuçları sorgulama ekranının merak edilen detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

lçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2019-YKS) sonuçlarının açıklandığını bildirdi.

 Aygün, Twitter hesabından 15-16 Haziran'da uygulanan 2019-YKS'ye yönelik paylaşımda bulundu.

sonuc.osym.gov.tr aday işlemleri için tıklayınız!

ÖSYM Başkanı Aygün, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"12 Şubat günü başvuruların alınmasıyla başlayan YKS-2019 süreci, 15-16 Haziran'da sınavların uygulanmasının ardından şu an itibarıyla sonuç açıklanması ile devam ediyor. Adaylarımız sonuçlarını 'https://sonuc.osym.gov.tr' sayfamızdan öğrenebilirler. Sonuçların tüm adaylarımıza ve ailelerine hayırlı olmasını temenni ederim."

ÖSYM tarafından 2019-YKS'ye yönelik değerlendirme işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte adaylar, sınav sonuçlarına söz konusu adresten TC kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilecek.

Ösym YKS sınav sonuçları sorgulama ekranı! ile ilgili etiketler ÖSYM Sınav YKS
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.