ÖSYM YKS başvuru kılavuzunu yayımladı

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 2021 YKS başvuru kılavuzu yayımlandı. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada YKS 2021 başvuruların başlangıç tarihini 4 Şubat olarak açıklamıştı.

Binlerce öğrenci ve ailesini yakından ilgilendiren 2021 YKS sınavının bu yıl içerisinde gerçekleştirileceği tarih ve başvuruların alınacağı zaman dilimleri ÖSYM tarafından açıklandı. Hayalini kurdukları Üniversitede eğitim almak isteyen binlerce öğrenci bu yıl da YKS sınavında ter dökecek. ÖSYM tarafından 4 Şubat olarak duyurulan YKS başvuru tarihinin ardından beklenen kılavuz yayımlandı.

2021 YKS BAŞVURULARI BAŞLADI

2021 YKS başvuruları başladı. 4 Şubat- 2 Mart tarihleri arasında YKS 2021 başvuruları ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden alınacak. Üç ayrı oturumda gerçekleştirilecek olan YKS sınavının her bir oturumu için adaylardan 90 TL başvuru ücreti alınacak.

YKS SINAV TARİHLERİ...

YKS'nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) 26 Haziran'da Alan Yeterlilik ve Yabancı Dil Yeterlilik Sınavları ise 27 Haziran'da gerçekleştirilecek.

YKS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

YKS sınavları belirtilen tarihler içerisinde gerçekleştirilirse sonuçlar 4 Ağustos tarihinde sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden erişime açılacak.

ÖSYM YKS başvuru kılavuzunu yayımladı ile ilgili etiketler ÖSYM Sınav YKS Öğrenci sınav kılavuzu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.