ÖSYM, Twitter'dan +18'lik hesabın takip edilmesi hakkında açıklama yaptı

ÖSYM resmi Twitter hesabında erotik bir hesabın takibe alınmasıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Hesabımıza yasa dışı müdahalede bulunuldu" ifadelerine yer verildi.

ÖSYM'nin resmi Twitter hesabı dün erotik bir hesabı takibe aldı. Gerçekleşen takip sonrası konu sosyal medyada gündem oldu ve kullanıcıların tepkisini çekti.

ÖSYM, Twitter'dan +18'lik hesabın takip edilmesi hakkında açıklama yaptı

TEPKİLER SONRASI TAKİP KALDIRILDI

ÖSYM sosyal medyada gelen tepkiler sonrası takibi kaldırarak konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada kurumun Twitter hesabına 'Yasa dışı müdahalede' bulunulduğunu belirtildi.

"YASA DIŞI MÜDAHALEDE BULUNULDU"

ÖSYM'nin yaptığı açıklamada, "Resmi Twitter hesabımıza yasa dışı müdahalede bulunularak çeşitli hesapların takibi yapılmış olup, durumun fark edilmesi üzerine gerekli tedbirler alınmıştır. Yaşanan olaya sebebiyet veren kişi/kişiler hakkında hukuki ve cezai yollara başvurulacağı kamuoyuna saygı ile duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

ÖSYM, Twitter'dan +18'lik hesabın takip edilmesi hakkında açıklama yaptı ile ilgili etiketler ÖSYM erotik takip
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.