ÖSYM sınav yerleri belli oldu mu? Üniversite sınav yerleri açıklandı mı? Sınav yeri nasıl, nereden değiştirilir?

ÖSYM sınav yerleri belli oldu mu? Son dakika açıklamasına göre, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, YKS'ye girecek öğrencilerin T.C. Kimlik Kartı başvuruları için 30 Mayıs Cumartesi günü nüfus müdürlüklerinin açık olacağını duyurdu. Sınava girecek adaylar konuyu araştırmaya başladı. İşte ÖSYM sınav yerleri belli oldu mu? Üniversite sınav yerleri açıklandı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

ÖSYM sınav yerleri belli oldu mu? Koronavirüs önlemleri nedeniyle yeni bir açıklama daha geldi. ÖSYM tarafından yapılan son dakika açıklaması sosyal medya gündemine bomba gibi düşüyor. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, YKS'ye girecek öğrencilerin T.C. Kimlik Kartı başvuruları için 30 Mayıs Cumartesi günü nüfus müdürlüklerinin açık olacağını duyurdu. Sınava girecek adaylar konuyu araştırmaya başladı. İşte ÖSYM sınav yerleri belli oldu mu? Üniversite sınav yerleri açıklandı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek YKS’ye girecek olan öğrencilerin Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı başvurularının alınması amacıyla tüm il ve ilçe nüfus müdürlükleri 30 Mayıs Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında açık bulundurulacaktır.

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 30 Mayıs Cumartesi günü 15 yaşını tamamlayanların kendileri ile birlikte ana baba veli veya vasisi ; T.C. kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla sınava başvuruşduğunu gösterir fotoğraflı belge ile 10.00-17.00 saatleri arasında sokağa çıkabileceklerdir.

ÖSYM sınav yerleri belli oldu mu? Üniversite sınav yerleri açıklandı mı? Sınav yeri nasıl, nereden değiştirilir? ile ilgili etiketler ÖSYM Sınav Nüfus Müdürlüğü ÖSYM sınav yerleri belli oldu mu?
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.