Ösym DGS tercih kılavuzu 2019! Nasıl yapılır?

Ösym DGS tercih kılavuzu 2019! ÖSYM Başkanı Halis Aygün'ün Twitter hesabından yaptığı DGS açıklamasının ardından adaylar heyecanlanmış durumda. 2 yıllık üniversite eğitimini 4 yıllık olarak sonlandırmak isteyen adaylar "DGS tercih başvuruları başladı mı?" sorusunun cevabını araştırıyor. İşte Ösym DGS tercih kılavuzu 2019! Nasıl yapılır? Merak edilen detaylar haberimizde...

Ösym DGS tercih kılavuzu 2019! 25 Temmuz tarihinde DGS sonuçlarının açıklamasının ardından puanı yüksek olan adaylar gözlerini tercihlere çeviriyor. Tercih süresinin beklenenden uzun sürmesi sonrasında ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün adaylara açıklama yapmak zorunda kaldı. Adaylar "DGS tercih başvuruları başladı mı?" sorusunun cevabını araştırıyor. İşte Ösym DGS tercih kılavuzu 2019! Nasıl yapılır? Merak edilen detaylar haberimizde...

DGS TERCİH BAŞVURULARI BAŞLADI

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün Twitter'den yaptığı açıklamada ""Değerli DGS adaylarımız,

tercih sürecinizle ilgili çalışmalarımız tamamlanmak üzere, bu hafta içerisinde kılavuzu yayımlayacağız ve süreci başlatacağız. Sizlere ve ailelerinize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Bu açıklamanın ardından bugün DGS tercihleri başladı. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün tercihlerin başladığını şöyle duyurdu.

Ösym DGS tercih kılavuzu 2019! Nasıl yapılır?

Ösym DGS tercih kılavuzu 2019! Nasıl yapılır? ile ilgili etiketler ÖSYM ÖSYM Başkanı Halis Aygün
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.