ÖSYM Başkanı duyurdu! ALES sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı sonuçlarının bugün açıklandığını duyurdu.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, , Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 16 Ağustos'ta düzenlenen  Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavına (ALES/1)'e ilişkin şu paylaşımda bulundu.

"16 Ağustos 2020 tarihinde uygulanan 2020 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavına (2020-ALES/1) ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 3 Eylül 2020 tarihinde ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr/ internet adresinden TC Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler." 

ÖSYM Başkanı duyurdu! ALES sonuçları açıklandı

(AA)

ÖSYM Başkanı duyurdu! ALES sonuçları açıklandı ile ilgili etiketler ÖSYM ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün ales sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.