Osmanlıspor evinde Göz Göz'e boyun eğdi!

Osmanlıspor Göztepe Süper Lig'in 4. haftasında karşı karşıya geldi. Göztepe, deplasmanda Osmanlıspor'u Tayfur ve Jahovic'in golleriyle 2-0 yendi. Osmanlıspor Göztepe maçının dakika daika özeti haberimizde...

Osmanlıspor Süper Lig'in 4. haftasında İzmir temcsilcisi Göztepe'yi ağırladı. Sarı-Kırmızılılar, Ankara temsilcisini 2-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı. Osmanlıspor Göztepe maç özeti haberimizde...

Osmanlı Stadı'ndaki maçın 25. dakikasında İzmir ekibi, Tayfur Bingöl'ün golüyle öne geçti. Dakika 45'te Adis Jahovic'in penaltıdan kaydettiği gol Göztepe'yi 2-0 öne geçirdi. Müsabakayı 2-0 kazanan Tamer Tuna'nın öğrencileri, puanını 7'ye yükseltti. Sezonun 3. mağlubiyetine uğrayan Bülent Uygun'un takımı ise 1 puanda kaldı.

OSMANLISPOR GÖZTEPE MAÇ ÖZETİ

90'BlockedShotMusa Çağıran rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
90' Osmanlıspor FK takımından Adrien Regattin sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
MS Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; Osmanlıspor FK: 0 - Göztepe: 2
90' Osmanlıspor FK takımından Avdija Vrsajevic sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
90' Osmanlıspor FK takımından Sokol Cikalleshi tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.
90'SubstitutionGöztepe takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Oscar Scarione çıkıyor ve yerine Yoan Gouffran oyuna giriyor.
90'CornerOsmanlıspor FK takımı korner kullanacak.
90' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Adrien Regattin ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
89' Adrien Regattin, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Beto kurtarıyor.
88'CornerGöztepe, Oscar Scarione ile köşe vuruşu kullanıyor.
88'BlockedShotOscar Scarione ceza sahası içinde sol çaprazdan şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
86'YellowGöztepe takımında Halil Akbunar, sarı kart görüyor.
85'FoulOrta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Koray Altınay – Oscar Scarione mücadelesinde hakem Suat Arslanboğa, Göztepe lehine faul kararı veriyor.
85' Göztepe takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Adama Traore geçiyor.
84'SubstitutionGöztepe takımında oyuncu değişikliği; Tayfur Bingöl oyundan çıkarken Axel N'gando oyuna giren isim.
83' Musa Çağıran, rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
82' Osmanlıspor FK takımından Adrien Regattin rakip ceza sahası önünden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
81'OffsideRakip yarı alanın ortalarında Tayfur Bingöl için ofsayt bayrağı kalkıyor.
81'CornerOsmanlıspor FK, Josue ile köşe vuruşu kullanıyor.
81' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Josue ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
80'FoulAndre Castro ile Adrien Regattin arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Andre Castro.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Osmanlıspor FK takımı oyuna başlayacak.
80' Osmanlıspor FK, Josue ile orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
79'BlockedShotHalil Akbunar ceza sahası içinde sol çaprazdan şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.
78'OffsideSokol Cikalleshi ceza sahası içinde altıpas üzerinde ofsayta yakalanıyor.
77' Osmanlıspor FK takımından Adrien Regattin rakip ceza sahası önünden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
77'OffsideHakem sol kanatta rakip yarı alanın ortalarında bulunan Tayfur Bingöl için ofsayt bayrağını kaldırıyor.
76' Musa Çağıran, rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden kaleye şut çekiyor, kaleci Beto kurtarıyor.
75' Göztepe takımından Adis Jahovic ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
75'SubstitutionOsmanlıspor FK takımında oyuncu değişikliği; Serdar Gürler oyundan çıkarken Musa Çağıran oyuna giren isim.
73' Adrien Regattin, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Beto kurtarıyor.
73' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Halil Akbunar ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
71'CornerGöztepe, Oscar Scarione ile köşe vuruşu kullanıyor.
71' Göztepe takımından Oscar Scarione sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
71' Göztepe takımından Halil Akbunar sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
69' Adrien Regattin, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
68'OffsideSağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında kaleyi çaprazdan gören bir noktada bulunan Tayfur Bingöl için yardımcı hakem ofsaytı işaret ediyor.
67'FoulAdis Jahovic, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Andreas Maxso tarafından faulle durduruluyor.
67' Göztepe takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Selçuk Şahin.
67'YellowOsmanlıspor FK takımında Andreas Maxso, sarı kart görüyor.
66'BlockedShotSokol Cikalleshi rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
66' Göztepe takımından Halil Akbunar sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
65' Osmanlıspor FK takımından Avdija Vrsajevic sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
64' Sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden Adrien Regattin ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
62'SubstitutionGöztepe takımında oyuncu değişikliği; Rajko Rotman oyundan çıkarken Halil Akbunar oyuna giren isim.
58' Osmanlıspor FK adına şanssız an Souleymane Doukara tarafından yapılan vuruş direkten dönüyor
57' Osmanlıspor FK takımından Anıl Karaer sol kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
55'FoulAdis Jahovic, Josue tarafından faulle durdurulduğu için Göztepe orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
55' Göztepe, Selçuk Şahin ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
54' Osmanlıspor FK takımı Adrien Regattin ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Adrien Regattin tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
52' Osmanlıspor FK takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Josue geçiyor.
52' Sağ çaprazdan Josue ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
52'FoulOscar Scarione ile Josue arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Oscar Scarione. Taç çizgisine yakın bir bölgede Osmanlıspor FK takımı oyuna başlayacak.
51'CornerGöztepe, Oscar Scarione ile köşe vuruşu kullanıyor.
51' Göztepe takımından Oscar Scarione sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
50'BlockedShotGöztepe takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Oscar Scarione tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
49' Osmanlıspor FK takımı Souleymane Doukara ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Souleymane Doukara tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
46'FoulJosue, orta yuvarlakta Rajko Rotman tarafından faule maruz kalıyor.
46' Osmanlıspor FK takımında, orta yuvarlakta kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Josue.
46'SubstitutionOsmanlıspor FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Özer Hurmacı çıkıyor ve yerine Adrien Regattin oyuna giriyor.
46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.
46'SubstitutionOsmanlıspor FK takımında oyuncu değişikliği; Aminu Umar oyundan çıkarken Sokol Cikalleshi oyuna giren isim.
45' Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor
45'FoulYarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada Serdar Gürler – Oscar Scarione mücadelesinde hakem,Göztepe lehine faul kararı veriyor.
45'PenaltyGOOOLL!! Adis Jahovic penaltı atışında topu ağlara gönderiyor.
45'FoulOsmanlıspor FK takımında Numan Çürüksu faul yapıyor.
45'FoulAndre Castro, orta saha çizgisine yakın bir noktada Josue tarafından faule maruz kalıyor.
45' Göztepe takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Sabri Sarıoğlu geçiyor.
42' Özer Hurmacı rakip ceza sahasına girmeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
42' Osmanlıspor FK takımından Özer Hurmacı sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
40' Göztepe takımı Sabri Sarıoğlu ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Sabri Sarıoğlu tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
39'OffsideRakip ceza sahasının sağ köşesinde Avdija Vrsajevic için ofsayt bayrağı kalkıyor.
34'BlockedShotCeza sahası içinde topla buluşan Avdija Vrsajevic, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor,savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
34' Souleymane Doukara tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.
34'OffsideRakip ceza sahasının yayında Aminu Umar topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.
33' Osmanlıspor FK takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Osmanlıspor FK adına Josue kullanacak.
32'FoulSelçuk Şahin ile Serdar Gürler arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Selçuk Şahin. Yarı alanın ortalarından Osmanlıspor FK takımı oyuna başlayacak.
30'OffsideHakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor. Rakip ceza sahasının sağ köşesinde ofsayta düşen oyuncu Serdar Gürler
29' Göztepe, Kadu ile orta yuvarlaktan serbest vuruş kullanacak.
29'FoulSerdar Gürler – Adama Traore mücadelesinde hakem, orta yuvarlakta Göztepe lehine faul kararı veriyor.
28'FoulAndre Castro, Avdija Vrsajevic tarafından faulle durduruluyor. Göztepe, orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
28' Orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Göztepe adına Selçuk Şahin kullanacak.
25'AssistAndre Castro, gol pasını veren isim.
25'GoalGOOOLL!! Tayfur Bingöl Göztepe takımını öne geçiren golü atıyor.
22'FoulAdis Jahovic ile Numan Çürüksu arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Adis Jahovic. Yarı alanın ortalarından Osmanlıspor FK takımı oyuna başlayacak.
22' Osmanlıspor FK takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Josue.
22' Osmanlıspor FK takımından Avdija Vrsajevic sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
21' Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Numan Çürüksu tarafından yapılan hareketi hakem tehlikeli hareket olarak değerlendiriyor.
20' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Serdar Gürler ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
17' Ceza sahası içinde topla buluşan Aminu Umar, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
17' Osmanlıspor FK, Avdija Vrsajevic ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
16'FoulSelçuk Şahin ile Koray Altınay arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Selçuk Şahin.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Osmanlıspor FK takımı oyuna başlayacak.
15' Göztepe takımında, orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Mathieu Peybernes.
15'FoulKadu, Serdar Gürler tarafından faulle durdurulduğu için Göztepe, orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
14' Ceza sahası içinde topla buluşan Avdija Vrsajevic, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
12'CornerGöztepe, Oscar Scarione ile köşe vuruşu kullanıyor.
12' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Oscar Scarione ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
12' Adama Traore, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Hakan Arıkan kurtarıyor.
11'CornerOsmanlıspor FK takımı korner kullanacak.
11' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Josue ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
10' Serdar Gürler ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
8'OffsideRakip yarı alanın ortalarında Adis Jahovic için ofsayt bayrağı kalkıyor.
7' Osmanlıspor FK takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına çok yaklaşıyor. Kale ağzından Serdar Gürler tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
6' Sol çaprazdan Tayfur Bingöl ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
6' Serdar Gürler tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.
3' Göztepe, Sabri Sarıoğlu ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
3' Sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan Sabri Sarıoğlu ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
1'FoulTaç çizgisine yakın bir yerde Andre Castro, Anıl Karaer tarafından faule maruz kalıyor.
1' Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

Osmanlıspor evinde Göz Göz'e boyun eğdi! ile ilgili etiketler Osmanlıspor Göztepe osmanlıspor göztepe naç özeti osmanlıspor göztepe maç özeti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.