Osmaniye'de yemin töreninde evlilik teklifi!

Osmaniye'de bedelli askerlik yapan 26 yaşındaki Anıl Cafer Aralık, yemin töreninde kız arkadaşına evlilik teklifi etti. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler 'TSK'nın ciddiyetine gölge düşürdüğü' için eleştirilerin hedefi oldu.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı Hizmet Muhafız Bölüğü'ndeki yemin töreninde komutanına tekmil veren asker Anıl Cafer Aralık, “Komutanım bir maruzatım var” diyerek, sıralarda oturan kız arkadaşı Bilay Çınar'a döndü, "İyi günde, kötü günde hastalıkta ve sağlıkta, darlıkta ve yoklukta" dizelerini sıraladı.

ASKERLER KORO HALİNDE TEKRARLADI

Asker arkadaşlarının koro halinde tekrarladığı dizelerin ardından kız arkadaşına Türk bayrağı hediye eden asker, diz çökerek 'Benimle evlenir misin' dedi. Gözyaşlarını tutamayan genç kız teklifi kabul etti. Kız arkadaşına yüzük takan asker, salondakiler tarafından alkışlandı.

Osmaniye'de yemin töreninde evlilik teklifi!

Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüyü kimileri 'saçma' olarak nitelendirirken, kimileri de TSK'nın ciddiyetine gölge düşürdüğünü savundu.

KİM 'DUR' DİYECEK?

Milli Savuma Bakanı Hulusi Akar ve Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in, askerlerin bu ciddiyetsiz tutumu karşısında harekete geçip geçmeyeceği ise merak konusu.

Osmaniye'de yemin töreninde evlilik teklifi! ile ilgili etiketler TSK Osmaniye Bedelli askerlik evlilik teklifi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.