Kavga sırasında kalbine yenik düştü

Osmaniye'ye bağlı Düziçi ilçesinde akrabalarıyla kavga eden 52 yaşındaki H.T. isimli vatandaş, tartışma sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Üzümlü Mahallesi çevre yolu altında ikamet eden akraba olan kirveler arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı.

KAVGA SIRASINDA KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

Kavga sırasında H.T. (52) geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. H.T.'nin yakınları Düziçi Devlet Hastanesine akın etti.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Buraya gelen grubun olayları büyütmesi üzerine Düziçi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne destek amaçlı Osmaniye'den gelen çevik kuvvet ekipleri duruma müdahale ederek kalabalığı hastane dışına çıkardı. Taraflar daha sonra sakinleşerek hastane çevresinden uzaklaştı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(İHA)



Kavga sırasında kalbine yenik düştü

Kavga sırasında kalbine yenik düştü ile ilgili etiketler Osmaniye ölüm Kavga Düziçi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.