Osmangazi Köprüsü Kuzey Ege Otoyolu Avrasya Tüneli ücretsiz mi?

Osmangazi Köprüsü Kuzey Ege Otoyolu Avrasya Tüneli ücretsiz mi? Kurban Bayramı’nda yollara düşen vatandaşlar Osmangazi Köprüsü, Kuzey Ege Otoyolu ve Avrasya Tüneli’nin ücretsiz olup olmadığını merak ediyorlar. Kurban Bayramı’nda hangi otoyollar ve köprülerin ücretsiz olacağını haberimizin detayından sizler paylaştık. Bayramda hangi otoyollar köprüler ücretsiz?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan ve yayınlanan bildiride yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişlerin ücretsiz olacağı belirtildi.

OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ AVRASYA TÜNELİ ÜCRETSİZ Mİ?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Ege OtoyoluOsmangazi Köprüsü ve Avrasya Tüneli gibi projeler bağlantı yollarıyla birlikte ücretli olacak.

4 Ağustos Salı günü saat 07.00'a kadar, yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişlerde ücret alınmayacak.

Aynı karar kapsamında, 31 Temmuz Cuma günü saat 00.00'dan (perşembe gününü cuma gününe bağlayan gece) başlayarak 3 Ağustos Pazartesi günü saat 24.00'a kadar, Başkentray ve Marmaray seferleri ile belediyeler ve bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri de ücretsiz olacak.

 

Osmangazi Köprüsü Kuzey Ege Otoyolu Avrasya Tüneli ücretsiz mi? ile ilgili etiketler Osmangazi Köprüsü Avrasya Tüneli Kurban Bayramı ücretsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.