Osman Sonant kimdir? Ufak Tefek Cinayetler yeni oyuncusu! Hangi rolü oynayacak?

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler yeni sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. İkinci sezonda kadroya katılacak sürpriz ismin kim olduğu açıklanınca sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Osman Sonant kimdir? Ufak Tefek Cinayetler yeni oyuncusu! Hangi rolü oynayacak? Nereli? Kaç yaşında? Sevilen rizi ve başarılı oyuncuyla ilgili bilgileri merak edenler için haberimizde bir araya getirdik.

Star Tv'nin entrika dolu, sırlarla çevrili, taht oyunları ağırlıklı dizisi Ufak Tefek Cinayetler sansasyonel bir sezon finalinin ardından yeni sezonun nasıl olacağıyla ilgili olarak takipçilerini heyecanlandırıyor. Dizinin yeni sezonuna dahil olan son isim usta bir oyuncu oldu. Osman Sonant kimdir? Ufak Tefek Cinayetler yeni oyuncusu! Hangi rolü oynayacak? Nereli? Kaç yaşında? Diziyle ve yeni sezonla ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Osman Sonant kimdir? Ufak Tefek Cinayetler yeni oyuncusu! Hangi rolü oynayacak?


UFAK TEFEK CİNAYETLERİN YENİ OYUNCUSU KİM?
Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in kadrosuna eklenen usta oyuncu Osman Sonant'ın rolüne dair detaylar ortaya çıktı.

Birbirinden çok sevilen karakterleri, etkileyici senaryosu, iddialı prodüksiyonu ile fark yaratan Ufak Tefek Cinayetler 2. sezon çekimlerine başladı. Ushan Çakır'ın diziye dahil olmasının ardından Fi dizisinden tanıdığımız usta oyuncu Osman Sonant'ın da kadroya girdiği haberi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Fi dizisinde büyük bir işadamı olan Sadık Murat Kolhan karakteriyle oldukça popüler olan Sonant'ın Ufak Tefek Cinayetler dizisinin kadrosuna dahil olması hem Fi hayranlarını hem de Ufak Tefek Cinayetler dizisinin hayranlarında büyük bir şok etkisi yarattı.


’KERİM ADİL SAĞLAM’ KARAKTERİNE HAYAT VERECEK
Kadroya dahil olan sevilen oyuncu Osman Sonant, yeni sezonda sürpriz bir karakterle izleyici karşısına çıkacak. ’Kerim Adil Sağlam’ karakterine hayat verecek olan Osman Sonant, et imparatoru “EL TURCO” lakaplı çok zengin, çekici, bir o kadar da gizemli bir adamı canlandıracak.

Osman Sonant kimdir? Ufak Tefek Cinayetler yeni oyuncusu! Hangi rolü oynayacak? - Resim : 2

Kerim, Sarmaşık'a gelecek ve Merve'nin kraliçeliğinde devam edip giden düzeni toptan değiştirip, alt üst edecek.

Osman Sonant kimdir? Ufak Tefek Cinayetler yeni oyuncusu! Hangi rolü oynayacak? - Resim : 3

OSMAN SONANT
Osman Sonant 1 Mart 1979, İstanbul doğumlu televizyon, sinema, tiyatro ve internet oyuncusudur.

1997 yılında Bahçelievler Belediye Tiyatrosu'nda Yılmaz Gruda'dan aldığı oyunculuk eğitimi ile oyunculuğa ilk adımını atmıştır. 1998 yılında Ferhan Şensoy'un yönetimindeki Ortaoyuncular Nöbetçi Tiyatro'da çalışmalarını devam ettirmiş ve 1999 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları bölümünde oyunculuk lisans eğitimini tamamlamıştır. Çeşitli tiyatro oyunlarında, televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde yer alan oyuncu, 2009 yılında, Yeşim Ustaoğlu'nun Altın İstiridye ödüllü Pandora'nın kutusu adlı filmindeki Mehmet rolü ile 16. Altın Koza Film Festivali En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülünü kazanmıştır. Leyla ile Mecnun dizisinde Yavuz karakterini canlandırmıştır. 2015 yılının Şubat ayında başlayan ve Onur Ünlü'nün yönetmenliğini yaptığı Beş Kardeş dizisindeki kardeşlerden dördüncüsü olan Orhan rolünü canlandırmıştır.

Sahip Olduğu Ödüller
23. Ankara Uluslararası Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü (Yangın Var) - 2012
16. Altın Koza Film Festivali "En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülü" Pandora'nın Kutusu - 2009

 

Filmografisi
Tiyatro
Anna Karenina : Lev Nikolayeviç Tolstoy - Kent Oyuncuları - 2006
Gece Mevsimi : Rebecca Lenckiews - Kent Oyuncuları - 2005
Hamlet : Wiliam Shakespeare - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2003

Televizyon
Beş Kardeş : Onur Ünlü - 2015
Ben de Özledim : Onur Ünlü - (Osman Sonant) - 2013
Leyla ile Mecnun : Onur Ünlü - (Yavuz) - 2011 - 2013
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi : Serdar Akar (Yavuz) - 2011
Türk Malı : Tayfun Güneyer (Suphi/Süpo) - 2010
Ustalar, Alimler ve Sultanlar (Fatih Sultan Mehmet) - 2010
Yılan Hikâyesi : Nihat Durak (Polis Memuru) - 2001

İnternet
Fi : Sadık Murat Kolhan - 2017

Osman Sonant kimdir? Ufak Tefek Cinayetler yeni oyuncusu! Hangi rolü oynayacak? - Resim : 4

Sinema
Son Takla : Volkan Özgümüş (Cemil) - 2016
Kırık Kalpler Bankası : Onur Ünlü - 2016
Memleket : Murat Saraçoğlu - 2016
İtirazım Var : Onur Ünlü (Cihan Demir) - 2014
Yangın Var : Murat Saraçoğlu - (Koşman) - 2011
Pandora'nın Kutusu : Yeşim Ustaoğlu (Mehmet) 2008
Kurtlar Vadisi Irak : Serdar Akar (Amerikan Çavuş 2) - 2006

Osman Sonant kimdir? Ufak Tefek Cinayetler yeni oyuncusu! Hangi rolü oynayacak? - Resim : 5

UFAK TEFEK CİNAYETLER
Dizi dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, tutkulu bir aşk, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabeti anlatıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile şimdiden merak uyandıran Ufak Tefek Cinayetler'in kadın başrol oyuncularından Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil'in yer aldığı tanıtım karesi büyük beğeni toplamıştı.

Makyaj masası önünde birbirinden çarpıcı pozlar veren Ufak Tefek Cinayetler'in güzel dörtlüsü yakaladıkları uyumla da göz doldurdular. Tanıtım çekimleri için bir araya gelen kadınların keyifli anları objektiflere de yansıdı.

Ufak Tefek Cinayetler, bir Türk gerilim televizyon dizisi. İlk bölümü 24 Ekim 2017'de Star TV'de yayınlandı. Dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özen yer almaktadır.120 dakikalık bölümleriyle çekilen Ufak Tefek Cinayetler, gerilim, polisiye ve üstü kara mizahlı bir şekilde sunuluyor. Dizinin senaristi Meriç Acemi, "diziyi önce ileri, sonra geri sarmanın" dünyada bir trend olduğunu söyledi ve bu dizinin diğer Amerikalı televizyon dizilerine çok benzetilmesinin nedeninin de bu olduğunu belirtti.

Osman Sonant kimdir? Ufak Tefek Cinayetler yeni oyuncusu! Hangi rolü oynayacak? - Resim : 6

MERT FIRAT
10 Ocak 1981 yılında, Ankara’da dünyaya gelen Mert Fırat'ın tam ismi Şahabettin Mert Fırat'tır. Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu olan Fırat aynı zamanda senaryo yazarlığı da yapmaktadır.Bizim Evin Halleri adlı diziyle ilk kez kamera karşısına geçmiştir. Yersiz Yurtsuz dizisinde oynadığı "Mühendis Hüseyin" karakteriyle tanınmıştır.

Binbir Gece dizisi ile ekranların sevilen oyuncularından biri olmuştur. Dizide Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci gibi isimlerle beraber rol almıştır.

Daha sonraki büyük projesi, başrollerinde Nejat İşler, Aslı Tandoğan, Olgun Şimşek ve sonrasında katılan Engin Altan Düzyatan gibi isimlerin rol aldığı Kapalıçarşı dizisi olmuştur. İntikam dizisinde Beren Saat ile beraber rol almıştır.

Oyun Atelyesinin oyuncusu olan Mert Fırat, Fırat, Palyaço Prens, Şeyh Bedrettin ve Atları da Vururlar adlı tiyatro oyunlarında da rol almıştır.

İlk sinema filmi deneyimini 'Soyağacı' adlı filmde rol alarak yaşamıştır. 2010 yılında Atlı Karınca ve Başka Dilde Aşk filmlerinin senaristliğini yaparak, iki filminde başrolünde oynamıştır.Ankara Uluslararası Film Festivali ve Sadri Alışık ödüllerinde 'en iyi erkek oyuncu' seçilmiştir. Sağır ve dilsiz bir genci canlandırdığı 'Başka Dilde Aşk' filmi ile beraber bu ödüle layık görülmüştür.

Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı 'Kelebeğin Rüyası' adlı sinema filminde Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte iki genç şairin hayatını canlandırmıştır.

Osman Sonant kimdir? Ufak Tefek Cinayetler yeni oyuncusu! Hangi rolü oynayacak? - Resim : 7

GÖKÇE BAHADIR
Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de VJ'lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı. Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı. Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu. Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır. Kanal D de yayınlanan Kayıp Şehir dizisindeki performansı ile daha çok ünlenmiş ve ödüller almıştır. Star tv'de yayınlanan Aramızda Kalsın isimli dizide Yadigâr karakterini canlandırmıştır. Oyuncu Hatırla Gönül dizisinde Gönül karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlamış olan Adı Efsane dizisi, başrol oynadığı diğer bir yapımdır. 20. bölümde diğer başroller Erdal Beşikçioğlu ve Rojda Demirer'in yaptığı gibi, diziden ayrılmıştır.

 

 

 

 

 

Osman Sonant kimdir? Ufak Tefek Cinayetler yeni oyuncusu! Hangi rolü oynayacak? ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler osman sonant kimdir hangi rolü oynayacak nereli kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.