Osman Sınav, çok konuşulan o sahneleri açıkladı!

ATV ekranlarına gelen 'Sen Anlat Karadeniz' isimli dizi ilk bölümünde yaşanan şiddet sahneleri sebebiyle sosyal medyada eleştirilere maruz kalmıştı. Dizinin yapımcısı Osman Sınav o sahneleri açıkladı.

Geçen hafta ATV ekranlarında başlayan Sen Anlat Karadeniz reytinglerde büyük başarı elde etti. Dizideki kadına yönelik şiddet sahneleri çok eleştirildi. Dizinin yapımcısı Osman Sınav, "Bilakis kadına şiddeti gözler önüne seriyoruz." diyerek kendini savundu.

"ŞİDDETİ HAFİFLETMEK ONU MAZUR GÖRMEKTİR"

Dizinin yapımcısı Osman Sınav, Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu'na verdiği röportajda kendini şöyle savundu: "Şiddet sert bir şeydir. Onu hafifletmek, mazur göstermektir. Yapanlar, önce kendilerine iki tokat atsınlar. Ölenler (kadın cinayetleri) varken, neyi hafifletebiliriz? Bilakis kadına şiddeti gözler önüne seriyoruz."


Osman Sınav, çok konuşulan o sahneleri açıkladı! ile ilgili etiketler ATV Sen Anlat Karadeniz dayak Tecavüz kadına şiddet sahnesi osman sınav yapımcı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.