"ABD, Kürt devleti kurmak için Rusya ile anlaştı"

Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, ABD'nin Orta Doğu'daki planlarını anlattı. Pamukoğlu, ABD'nin Rusya ile anlaşarak Türkiye'yi kuşatmaya çalıştığını belirterek, "İleride Fırat'ın hem doğusundan hem de batısından Türkiye'ye baskı gelecek" dedi.

Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, ABD ile Rusya'nın Orta Doğu'da anlaştığını belirterek iki ülkenin Türkiye'yi kuşatmaya çalıştığını belirterek, ABD'nin bölgedeki planlarını anlattı.

Veryansın TV adlı YouTube kanalında konuşan Pamukoğlu, ABD'nin Türkiye sınırında bir Kürt devleti kurma planından vazgeçmediğini belirterek, bu konuda Rusya, Almanya, Fransa ve İsrail'in destek verdiğinin altını çizdi.

Pamukoğlu, ABD'nin planlarını aleni bir şekilde işlediğini vurgulayarak, "Orada iç içe yaşıyorlar. Kobani ABD'ye gidiyor, bilikte kucaklaşıyorlar. Binlerce tır gidiyor. Bir tek uçakları yok. Ona da ihtiyaçları yok ki, ABD üsleri orada" dedi.

"ABD, Kürt devleti kurmak için Rusya ile anlaştı"

"ABD VE RUSYA ANLAŞTI"

Osman Pamukoğlu, ABD ve Rusya'nın Orta Doğu'da anlaştıklarını belirterek, "Fırat'ın doğusu ve Irak'ın kuzey ABD'nin kontrolünde, Fırat'ın batısı da Suriye'de. İkisi de anlaştı." İfadelerini kullandı.

Pamukoğlu, Rusya ve ABD'nin Türkiye'yi nasıl kuşattığını ise şu sözlerle anlattı:

"Akdeniz'in kıyısından Fırat'ın doğusuna kadar Rusya, Fırat'ın doğusundan Acem sınırına kadar Amerika... Orada 60 bin kişilik PKK kuvveti var."

"ABD'NİN HEDEFİ KÜRT DEVLETİ KURMAK"

ABD'nin bölgede bir Kürt devleti kurmak hedefinden vaz geçmediğinin altını çizen Pamukoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İlerde Fırat'ın hem doğusundan hem de batısından Türkiye'ye baskı gelecek. Türkiye'ye ilk gelecek baskı yaptırımlarla olcak. Şahıslara ve şirketlere yaptırımlar olacak. Küçük dalgalar halinde olacak ama bunu arttıracak.

Dedeağaç'ta 30 bin kişilik tatbikat yapıyor. ABD'nin bölgede zaten bir uçak gemisi var. Onunla Suriye'de istediği gibi vuruyor. Benim birinci siyasi hedefim Uzak Doğu ve Pasifik diyor ama çelişki içinde çelişki var."

"ABD, Kürt devleti kurmak için Rusya ile anlaştı" ile ilgili etiketler ABD Rusya Suriye PKK Türkiye osman pamukoğlu kürt devleti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.