Osman Nuri Kabaktepe sert çıktı: Vizyon yoksunu İBB!

Türkiye, CHP'li belediyelerdeki çöp dağlarını konuşurken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) de bu süreçte boş durmadı. İstanbul'a renk katan dikey bahçeleri kaldırmayı sürdüren belediyeye AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den yanıt geldi. Kabaktepe, İBB'yi 'vizyon yoksunu' olarak tanımladı.

CHP'li belediyelerde yaşanan işçi grevi sonrasında Maltepe başta olmak üzere pek çok ilçede çöp dağları oluştu. İstanbul'u 1994 öncesindeki manzaraya yeniden kavuşturan CHP'li belediyeler tepki alınca işçilerle uzlaştı.

Türkiye bu durumu konuşurken, CHP'li İBB'nin ise gündeminde farklı bir konu olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz aylarda tartışma konusu olan dikey bahçeleri kaldırmayı sürdüren İBB, gece vakti de çalışmalarını sürdürdü.

OSMAN NURİ KABAKTEPE'DEN YANIT: VİZYON YOKSUNU İBB

İBB'ye tepki ise 1994 ruhunu İstanbul'a yeniden kazandırma söylemleri ile göreve başlayan AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den geldi.

Twitter hesabından dikey bahçelerin eski bir fotoğrafının yanında, yeni çekilen görüntüleri de paylaşan Kabaktepe, "Biz Maltepe'nin çöplerle dolu sokaklarını konuşurken, vizyon yoksunu İBB de boş durmamış ana arterlere renk katan dikey bahçelerin sökümüne tekrar başlamış. Belediyecilik bu mudur?" dedi.

"İSTANBULUMUZU YENİDEN ÇİÇEK GİBİ YAPACAĞIZ."

Kabaktepe, sözlerini devamında "Hiç merak etmeyin, 2024'te İstanbulumuzu yeniden çiçek gibi yapacağız." ifadesini kullandı.

"'BECEREMİYORUZ' DİYEMEDİKLERİ İÇİN..."

O paylaşımı alıntılayan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "'Bakmayı Beceremiyoruz' diyemedikleri için mecbur kaldırıyorlar. O dikey bahçeleri kaldırdıkları gibi milletimiz de 2024'te bu beceriksizleri kaldıracak tedavülden." diye konuştu.

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ise "Ruhun kuraklığı bu olsa gerek başkanım" paylaşımında bulundu:

 

Osman Nuri Kabaktepe sert çıktı: Vizyon yoksunu İBB! ile ilgili etiketler İBB İstanbul Maltepe Osman Nuri Kabaktepe dikey bahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.